Loco wordt al in kerstsfeer omgetoverd voor het kerstconcert. Foto: PR
Loco wordt al in kerstsfeer omgetoverd voor het kerstconcert. Foto: PR Foto: PR

Kerstconcert door Vocales
bij Loco

Lievelde - In de sfeervolle Loods van Loco in Lievelde kunt u op donderdag 17 december genieten van de mooiste kerstsongs, live gezongen door Vocales. Beleef de wellicht ultieme kerstsfeer in de bijzondere ambiance van de Loods die voor Kerst extra toepasselijk is gedecoreerd. De organisatie is ervan overtuigd dat de warme sfeer, in combinatie met de klanken van Vocales, zorgt voor het ultieme kerstgevoel.

Het populaire (pop)koor uit Groenlo kent al vele succesvolle optredens met volle zalen. De combinatie van zangtalent, arrangementen en repertoire heeft er toe bijgedragen dat dit koor een brede achterban kent. Compleet met begeleidingsband geeft Vocales een kerstconcert met bekende en minder bekendenummers die zowel nostalgisch als eigentijds in de oren klinken.
Er zijn mooie luisterliedjes en meer swingende met kersthits. De eigen band die het koor begeleidt bestaat uit begenadigde muzikanten die een perfecte balans tussen vocals en instrumentarium proberen te vinden.
Begin de kerstdagen dus met een muzikaal kerstverhaal. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Tussendoor is een pauze ingelast. De entree is gratis.

Dirigent
Vocales - dat op zondagavond 20 december ook nog een concert verzorgt samen met de Muziekvereniging Groenlo, in de Groenlose Calixtusbasiliek - is trouwens op zoek naar een nieuwe dirigent die het koor wil leiden vanaf januari 2016. Zie hiervoor de vacature op de Facebook-pagina van het koor.


Loco, Lievelderweg 118, Lievelde