Peter Gunnewijk krijgt het kerstpak aangemeten door Mariëtte Pillen. Foto: Kyra Broshuis
Peter Gunnewijk krijgt het kerstpak aangemeten door Mariëtte Pillen. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

(Her)ken de ondernemer

Kerstmannen-letterspel van GOV

Door Kyra Broshuis

Groenlo - In plaats van de bekende eindejaarsactie van de Groenlose ondernemers komt het GOV (Groenlo's Ondernemers Verbond) dit jaar met iets nieuws: het Kerstmannen-letterspel.

Gezicht achter een onderneming
Mariëtte Pillen-Wegdam van het GOV is enthousiast over de actie. "Dit is namelijk ook erg leuk voor kinderen. In elke etalage van de deelnemende ondernemers komt een foto op A3-formaat te hangen van een kerstman. Deze kerstman is één van de ondernemers. Hij of zij draagt een draagtas of een ander item met reclame van een andere ondernemer. De foto hangt dan in de etalage van wéér een andere ondernemer. De vraag is wie de ondernemer is op de foto. Voor de kinderen is er het letterspel, zij kunnen in de etalages letters vinden en die invullen op het deelnameformulier."
Er is duidelijk nagedacht over deze nieuwe actie. Het is namelijk ook een goede manier om de ondernemers te (leren) kennen. "Dat is ook precies onze bedoeling. Dat mensen het gezicht achter een winkel of andere zaak zien. We willen natuurlijk graag bekend zijn bij de Grollenaren."

Grote en kleine prijzen
Het deelnameformulier voor het Kerstmannen-letterspel vindt u elders in de krant. Ook kunt u een formulier ophalen bij de deelnemende ondernemers. Het spel begint op zaterdag 12 december en duurt tot en met 31 december.

Manier om de ondernemers te leren kennen

Voor de winnaars heeft het GOV ruim 100 prijzen in de prijzenpot. "Variërend van klein tot groot en allemaal heel verschillend. De hoofdprijs is beschikbaar gesteld door Huijskes-Boevink." De winnaars krijgen na 31 december persoonlijk bericht.

Deelnemers
De deelnemende zaken zijn: Albert Heijn, Ami Kappers, Kapsalon Ans, Boetiek Ankie, Slijterij Antonius, Brasserie 1888, Brini, Bril-in Mode, Bruna, Dechering, Deco Home, Donnance, Huijskes-Boevink, Groot Zevert, Floreel, Goossens, Groot Kormelink, Intercom, Jambo, Jurgens Haarmode, Katoo, Marcellino, Multimate, Warenhuis Post, René Bomers, Rooks Floor & More, Rouwmaat, Tesli, Simons, Weenink, Wegdam Mode, Wissink, Focus Fashion, Gunnewijk en Matador XL.