Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Kerstpakkettenactie voor minima Berkelland

Berkelland - Het is voor de tiende keer dat de Stichting Kerstactie van de gezamenlijke Katholieke en Protestantse Kerken in de gemeente Berkelland de Kerstpakkettenactie organiseert.

"Mensen met een klein inkomen (op bijstandsniveau of soms lager), willen wij een mooi pakket levensmiddelen aanbieden van goede kwaliteit, als lichtpuntje met Kerstmis, het feest van het licht. Alhoewel de economie aantrekt zien we dat de werkloosheid nog weinig afneemt, waardoor veel mensen moeten leven van een minimaal inkomen. We doen dit voor iedereen, christenen, moslims of niet-gelovigen."
De aanmelding voor een kerstpakket loopt via de Sociale Dienst Oost Achterhoek, Schuldhulp Op Maat, Maatschappelijk Werk van het Team voor Elkaar en de Voedselbank. De aanmeldingsperiode is inmiddels afgesloten en 388 mensen hebben zich aangemeld voor een Kerstpakket.

Een belangrijk deel van de inkomsten wordt verkregen door giften van particulieren en bedrijven en via acties en collecten. U kunt helpen met een bijdrage op het banknummer NL24RABO01356.53.347 t.n.v. Stichting Kerstactie Kerken Berkelland.


www.kerstactieberkelland.nl