De kampioenen van VIOS F1. Foto: PR
De kampioenen van VIOS F1. Foto: PR Foto: PR

VIOS F1 Kampioen
voor derde maal op rij

Beltrum - Na opeenvolgende kampioenschappen in de 5e en 4e klasse, werd nu door de voetballers van VIOS F1 voor de derde maal op rij het kampioenschap binnengehaald. Dit maal in de 3e klasse. Met 27 punten uit 10 wedstrijden en slechts één nederlaag.

Vorige week kon concurrent Vosseveld F1 kampioen worden tegen de volgende tegenstander van VIOS: Ruurlo F2. Doordat Ruurlo F2 won van Vosseveld F1 konden de Beltrumse F1-pupillen alsnog het kampioenschap binnenslepen. Deze kans werd benut en Ruurlo F2 werd met 5-1 verslagen.
Na terugkomst in Beltrum stond de platte wagen klaar en werd een rondje door Beltrum gemaakt.


Kersthandbal bij HV Grol

GROENLO - Handbalvereniging Grol houdt ook dit jaar het kersthandbaltoernooi. Op zondag 27 december is het de beurt aan de meisjes en de dag erna mogen de jongens hun kunsten laten zien. Afgelopen weken hebben leden van de HV Grol handballessen gegeven aan de groepen 5 tot en met 8. Naar aanleiding van deze lessen zijn de eerste aanmeldingen al binnen.

Alle kinderen die na deze handballessen enthousiast geworden zijn over handbal, kunnen zich nog aanmelden, wel zo snel mogelijk, voor het kersthandbaltoernooi op 27 en 28 december. Aanmelden kan nog tot 11 december.


www.hvgrol.nl