JPR Strinxband. Foto: PR
JPR Strinxband. Foto: PR Foto: PR JPR Strinxband

Taste Rock Request voor Boogie Woogie

GROENLO - Van 17 tot en met 20 december is het jaarlijkse Glazen Huis in Taste. Dit jaar is de opbrengst voor Boogie Woogie.

Ook dit jaar weer RockRequest en Glazen huis in Taste. De eigenaren van Taste vinden het zelf enorm leuk om te doen en ieder jaar zoeken ze een lokaal doel dat de centjes goed kan gebruiken en waar ze zelf ook een goed gevoel bij hebben. Marion van Wijk van het rockcafé: "Taste is een muziekcafé, dus wat is nou mooier dan een doel wat te maken heeft met muziek. Daarom gaat dit jaar gaat de volledige opbrengst van het Glazen Huis, de opbrengst van de RockRequest en de opbrengst van de verloting volledig naar de jeugdopleiding bij Boogie Woogie, de muziekschool in onder meer Groenlo. Vraag daarom tijdens de RockRequest je verzoekje aan en doneer. De jeugdopleiding van Boogie Woogie kan het geld enorm goed gebruiken. Denk aan uitbreiding en onderhoud instrumenten, speciale lessen, cursussen etc....... Zorg dat je erbij bent, een bijzonder mooie sfeer in een gezellig sfeervol café voor een fantastisch doel. "
Tijdens de hele RockRequest en het Glazen huis wordt er een grote verloting gehouden met leuke prijzen. De opbrengst van de verloting komt uiteraard ook ten goede aan de muziekschool.
Op donderdag 17 december is om 20.00 uur de opening van het Glazen huis en RockRequest met DJ Sander en DJ Bambi. Vrijdag 18 december is er de hele dag RockRequest met DJ Sander en DJ Bambi en om 21:00 uur de pubquiz en muziekquiz gepresenteerd door Eric van den Berg (Radio Gelderland). Op zaterdag 19 december opnieuw de hele dag RockRequest met DJ Sander en DJ Bambi, met van 15:00 tot 1800 uur diverse optredens van muzikanten van Boogie Woogie, en om 22:00 uur de JPR Strinxband.
Zondag 20 december de laatste van RockRequest met DJ Sander en DJ Bambi en ook dan van 15.00 tot 18:00 uur weer optredens van muzikanten van Boogie Woogie. Om 19:00 uur is de prijsuitreiking van de verloting en om 19:30 uur de overhandiging van de opbrengst aan Boogie Woogie. Van 20:00 tot 01:00 is er een nazit met de laatste verzoekjes door de Tasty DJ's Sander en Bambi.