Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Midwinterhoornwandeling in Groenlo zit vol verrassingen

Meer dan duizend lichtjes

Groenlo - De midwinterhoornwandeling in kerstsfeer, die dinsdag 22 december aanstaande weer in Groenlo wordt gehouden, zit volgens de organisatie vol verrassingen.

Glühwein, chocolademelk en soep

De deelname is gratis en bovendien ontvangen de deelnemers ook nog eens gratis glühwein, chocolademelk en soep. De glühwein en chocolademelk wordt uitgeschonken op een zeer verrassend pauzepunt. De soep daarentegen wordt op het eindpunt bij Grolsch Brouwhuys de Lange Gang in de Kevelderstraat voor de deur geserveerd.

Er zullen alleen al zo'n duizend potjes met waxine of elektrische lichtjes geplaatst worden door de Scouting Groenlo. "Maar op cruciale punten zijn er ook bordjes met kerstboompjes geplaatst zodat niemand verkeerd loopt," aldus Erik Mentink. Hij en Jos Spiekker tekenen voor de organisatie. Maar deze midwinterhoornwandeling is al niet meer te organiseren zonder de hulp van vele vrijwilligers.

Tijden
Er kan dinsdagavond 22 december gestart worden tussen 18.30 uur en 20.00 uur vanaf het plein van de Oude Calixtus. Wat de deelnemers onderweg allemaal tegenkomen blijft nog even geheim. Hopelijk kunnen de organisatoren en de vrijwilligers u begroeten.