De decorandus met zijn familie en burgemeester Alberse
De decorandus met zijn familie en burgemeester Alberse Foto: Bernadet te Velthuis

Koninklijke onderscheiding tijdens voorjaarsconcert bij Harmonie St. Radboud

Zieuwent - Silvolde, zondagochtend tijdens het voorjaarsconcert van harmonie St. Radboud werd huispresentator Ben Donderwinkel (Bennie van Ni-jhoes) onderscheiden met een lintje. Een bijzondere verdienste, 25 jaar presentatie van concerten, jubilea en gelegenheden op een ondersteunende, humorvolle en eigentijdse manier.

Burgemeester dhr. Hans Alberse van gemeente de Oude IJsselstreek sprak van een bijzonder persoon, altijd betrokken, zijn lust en leven is werken met mensen, creƫren, adviseren en bovenal presenteren.

Nooit zomaar even doch altijd met een gedegen voorbereiding. Stimulator en kartrekker bij onder andere het revuegezelschap "De Notenkrakers" te Zieuwent en de onlangs uitgebrachte d.v.d. Zuwent, de H. Mauritius geloofsgemeenschap, carnavalsvereniging "De Foekepot" te Silvolde en de titel Mister Open Podium bij schouwburg Amphion.

Daarom ere wie ere toekomt en werd dhr. Ben Donderwinkel gedecoreerd met een Koninklijke Onderscheiding door burgemeester Hans Alberse en bracht harmonie St. Radboud het Wilhelmus ten gehore. Aansluitend werd het sluitstuk van het voorjaarsconcert met veel passie als aubade voor decorandus Ben Donderwinkel uitgevoerd.