Stijn Hulsebos nodigt iedereen uit om Gelre Sport in Lichtenvoorde te bezoeken.
Stijn Hulsebos nodigt iedereen uit om Gelre Sport in Lichtenvoorde te bezoeken. Foto: Theo Huijskes

Wens van Stijn Hulsebos gaat in vervulling

Nieuwe start Gelre Sports Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - "Het is altijd een wens van mij geweest om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Dat zich nu een prachtige kans voordeed om gehoor te kunnen geven aan mijn ambitie, mijn drive om succesvol een sportschool te runnen, maakt mij helemaal gelukkig. Gelre Sports, gevestigd op het adres Mercatorstraat 32, maakt een nieuwe start en daarbij nodig ik alle mensen uit , niet alleen Lichtenvoorde, maar tevens uit alle omliggende plaatsen. Mensen die ongeacht leeftijd oog hebben voor gezondheid en liefhebber zijn van sport, ontspanning en gezelligheid."

Aan het woord is de 26-jarige in Lichtenvoorde getogen Stijn Hulsebos, die sinds 1 april de plaatselijke sportschool Gelre Sports exploiteert. "Eigenlijk ben ik reeds een zelfstandig ondernemer, want twee jaar geleden ben ik in Aalten begonnen met de onderneming Miha Fastfit, waarbij onder het motto 'Make your Body Fit' alles is afgestemd op personal training", vertelt Stijn.

Naast mijn nieuwe uitdaging gaan de trainingen in Aalten gewoon door. Ik heb de totale inrichting, zoals alle sporttoestellen en dergelijke overgenomen. Vijf personeelsleden waaronder Lisett Hummelink, beter bekend als het gezicht van Gelre Sports, staan klaar om alle sportschoolgasten te ontvangen, te adviseren en te begeleiden." Aan de hand van de inrichting, de aankleding en de sfeer, is het duidelijk dat de nieuwe start van Gelre Sports helemaal in het teken staat van de ontmoeting en contact met elkaar. "Maar daarnaast draait het wat mij betreft ook om de drie aspecten in het leven, te weten: voeding, inspanning en rust", vult Stijn aan.

"Om deze aspecten in de praktijk de benodigde aandacht te kunnen geven, hebben wij alle benodigde basis-, en specifieke opleidingen gevolgd. Mijn devies in deze is dat wanneer je het doet, je het ook goed moet doen. Daarom ook worden er nieuwe activiteiten georganiseerd, komt er een fysiotherapeut bij en worden de lessen van nieuwe impulsen voorzien."

De sporters die Stijn uit het bestaande klantenbestand heeft overgenomen hebben inmiddels een nieuwsbrief gekregen met daarin informatie en tevens een uitnodiging om de nieuwe start van Gelre Sports van dichtbij mee te maken.Belangstellenden kunnen de gehele maand april voor slechts 20 euro onbeperkt sporten. Daarnaast worden de normale tarieven gehanteerd en kunnen jaarlijkse of halfjaarlijkse contracten worden afgesloten.


www.gelresports.nl

'Het gaat om voeding, rust en inspanning'