Het team van Gelre Sports Lichtenvoorde. Foto: PR
Het team van Gelre Sports Lichtenvoorde. Foto: PR Foto:

Officiële opening Gelre Sports

Sport, voeding en gezondheid behoren tot de basis

Lichtenvoorde - Gelre Sports in Lichtenvoorde is in april van dit jaar overgenomen door Stijn Hulsebos. De afgelopen maanden hebben zij met hun fantastische team heel hard gewerkt om iets neer te zetten waar zowel sport, voeding als ook een goede gezondheid tot de basis voorwaarden behoort. Naast de bestaande groepslessen Power, Xco, Cycle, Battle zijn deze uitgebreid metde lessen Yoga, Steps,Bootcamp, Dance en Kickboksen voor volwassenen en kinderen.

Ook aan de individuele sporter is gedacht. Hier bestaat de mogelijkheid tot training te volgen onder begeleiding van een personal coach en de revolutionaire trainingen met MihaBodytec (EMS). Trainen met MihaBodytec is een training middels elektrische spierstimulatie.Een workout van 20 minuten staat gelijk aan een training van 3 x 60 minuten in de sportschool. Op voedingsgebied kunnen de mensen gebruik maken van het Benfit voedingsprogramma waar aan de hand van de opgedane ervaringen in het afgelopen jaar al sensationele resultaten mee zijn behaald. Deze resultaten worden behaald middels een deskundig advies op het gebied van voeding en naar mogelijkheid in combinatie met sport. Naast het sportieve gedeelte is er in het pand ook een diëtiste en fysiotherapeut aanwezig.

In samenwerking met Gelre Sports verzorgt Fysiotherapie Lichtenvoorde elke maandagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur een sportspreekuur voor vrijblijvend advies over uw blessure (ook op afspraak mogelijk).

Bij Gelre Sports zijn diverse abonnementen mogelijk (6 maanden, 12 maanden, 10 rittenkaarten) . Zo zijn er abonnementen voor mensen die eens in de week willen sporten, onbeperkt willen sporten en ook voor scholieren heeft Gelre Sports een voordelig abonnement. Zo is er voor elk wat wils en het team adviseert u graag bij uw keuze.

Daarnaast staat naast het sportieve ook het gemoedelijke bij hen hoog in het vaandel en willen zij u graag uitnodigen om op 2,3 en 4 oktober bij de officiële opening. Tijdens deze dagen zijn er verschillende activiteiten en demonstraties voor sporters in alle leeftijdscategorieën en speciale acties voor leden en niet leden. De koffie staat voor u klaar. Het team kijkt er graag naar uit om u te verwelkomen bij Gelre Sports aan de Mercatorstraat 32 in Lichtenvoorde.


www.gelresports.nl