Vlnr. Peter, Jan, Isan, Mariska, Imra en Anita. Foto: Ferry Broshuis
Vlnr. Peter, Jan, Isan, Mariska, Imra en Anita. Foto: Ferry Broshuis Foto: Ferry Broshuis

Gratis jaar lang wekelijks friet van Snackbar Floor

Groenlo - Het is bepaald niet alledaags dat je met een overigens leuke foto van twee frietzakken met twee leuke hondjes erbij (teckels) een prijs wint. Dat overkwam wel Mariska Vergeer uit Groenlo. Samen met de familie Kamperman wordt op basis van een goede traditie wekelijks friet met bijbehoren gegeten en dat is altijd een familiebijeenkomst. En nu bestellen ze en halen ze die frituur steevast bij Snackbar Floor in de Grolse binnenstad. Die zaak - Snackbar Floor - wordt al 33 jaar met veel vakmanschap en enthousiasme gedreven door Peter Koppelman en echtgenote Anita die op de achtergrond, maar daarom niet minder actief, zich voor de zaak met hart en ziel inzet.

Ze zijn aangesloten bij de organisatie ProFri, vereniging voor professionele frituurders, en in de week van de friet in oktober organiseert die organisatie een wedstrijd en kunnen mensen een prijs winnen. Daarop kwam die fraaie foto van Mariska Vergeer binnen met de frietzakken van snackbar Floor en de twee hondjes en die foto was goed voor een prijs. En eind vorig jaar kreeg ze uit handen van Peter en Anita Koppelman de officiƫle oorkonde uitgereikt en de prijs aangeboden en dat gebeurde natuurlijk in de snackbar zelf. De prijs die aan de goed gelukte foto vastzit, is een jaar lang wekelijks een gratis gezinszak friet voor 4 personen. Voor zo'n mooie prijs kun je nog een keer een foto maken!

De prijs werd uitgereikt in het bijzijn van de twee dochtertjes van Mariska Vergeer, Isan en Imra. Ook daarbij aanwezig was Jan Kamperman die de eigenaar is van de twee hondjes en die hondjes waren natuurlijk bij de ceremonie ook aanwezig.
Er waren voorts bloemen beschikbaar, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de traditie van wekelijks friet eten nu een jaar lang wat de friet betreft gratis kan worden voortgezet.

En Snackbar Floor kennende zal dat steeds optimaal geregeld worden. Daarvoor zorgen Peter en Anita Koppelman en hun vijf parttime medewerksters, aan de Boompjeswal in Groenlo.