Loco eten en drinken trapt jaar af met een  voordeelmenu. Foto: PR
Loco eten en drinken trapt jaar af met een voordeelmenu. Foto: PR

Tweede persoon eet gratis
bij Loco

LIEVELDE - Loco eten en drinken in Lievelde trapt het jaar goed af. Met een spetterende actie gaat dit ondernemende horecabedrijf de doorgaans rustige eerste maanden starten. Iedereen kan genieten van een spraakmakend voordeelmenu. Wie nu gebruik maakt van dit 3-gangen keuzemenu en met twee personen komt eten, betaalt slechts voor één persoon. Kom je met vier personen, dan betaal je maar voor twee. Kortom een ongelofelijke aanbieding waarbij iedere 2e persoon gratis eet.

Veel mensen uit de gehele Achterhoek hebben inmiddels hun weg gevonden en genoten van heerlijke gerechten en de bijzondere sfeer van Loco eten en drinken. De warme entourage is bijzonder om in te verblijven en geeft bezoekers het gevoel van welbehagen en thuiskomen. Wie voor het eerst binnenstapt kijkt z'n ogen uit bij het zien van de vele details in het sfeervolle interieur.

Vroeger
De industriële look van de Loods met originele accessoires en antieke zaken uit vervlogen tijden doen nostalgische gevoelens naar boven komen. Of neem en drankje in het café-restaurant, een verademing om even te vluchten voor de hectiek van alledag. Men waant zich in de tijd dat het woord stress nog niet bestond en gezelligheid nog echt geen tijd kende.

Actie
Een bezoek aan Loco is ook meer een beleving, waarbij kwaliteit, gezelligheid en sfeer hand in hand gaan. Iedereen voelt zich welkom en de inmiddels fameuze burgers en biefstuk ossenhaas zijn de hardlopers van de uitgebreide à la carte kaart. Daarnaast heeft de keukenbrigade voor de eerste maanden een geweldig menu samengesteld dat het voor iedereen wel heel aantrekkelijk maakt om niet meer thuis te hoeven koken. Een gevarieerd 3-gangen keuzemenu voor 37,50 euro, en de tweede persoon eet gratis mee.


Lievelderweg 118 Lievelde
0544-371287
www.locolievelde.nl