De winkel moet 1 februari leeg zijn. Foto: PR
De winkel moet 1 februari leeg zijn. Foto: PR Foto:

De Decotheek stopt 1 februari

Komende weken grote finale met leegverkoop tegen weggeefprijzen

WINTERSWIJK - Het einde is in zicht voor De Decotheek aan de Spoorstraat in Winterswijk. Wie nog wil profiteren van extreem lage bodemprijzen moet snel zijn. Nog maar een paar weken kan men de mooiste woondecoratie scoren voor prijzen die nu het allerlaagst zijn. Omdat alles weg moet zijn de artikelen nog een keer lager geprijsd, zodat men voor nog minder het enorme assortiment potten, vazen, glaswerk, meubels, barbecue's, tafels kan bemachtigen.

Het enorme succes van de leegverkoop heeft zijn sporen nagelaten. Winkelwagens boordevol met decoratie en woonaccessoires hebben de winkel inmiddels al verlaten. "Het ging enorm hard," vertelt bedrijfsleider Mark Peters enthousiast. "Mensen waren verrast door het enorme assortiment en de ongelofelijk lage prijzen." Vaak kregen we de vraag: "Gaat van deze lage prijs echt nog eens de helft af?" Jazeker. "Verbazingwekkende reacties zijn nog steeds aan de orde van de dag." De winkel is inmiddels behoorlijk ingekrompen maar Mark heeft nog een aantal hardlopers in het assortiment bij kunnen kopen. De bedrijfsleider verwacht nog een enorme toeloop in de laatste weken. Daarom geldt: 'wie het eerst komt, het eerst maalt' en 'op is op'. "Slimme mensen slaan nu hun slag en kopen nu de extreem goedkope collectie kerstartikelen die is afgeprijsd tot 75%."

Peters: "Er is nu nog genoeg keus. Prachtige potten en deco van topmerken moeten weg want de winkel moet voor 1 februari helemaal leeg. Klanten kunnen nu vast de tuindecoratie voor het voorjaar goedkoop aanschaffen."

De Decotheek is gevestigd aan de Spoorstraat 14 Winterswijk.


www.decotheek.nl