Foto: Kyra Broshuis
Foto: Kyra Broshuis Foto: Mark Ebbers

Passend vervoer voor Grolse hoogheden

Groenlo - Traditiegetrouw heeft het prinsenpaar van de Knunnekes, dit jaar prins Michaƫl 1 en adjudant Christof, de sleutel in ontvangst genomen van de prinsmobiel. Al jaren zorgt Toyota Kormelink uit Groenlo voor prinselijk vervoer door een heuse Prinsmobiel beschikbaar te stellen. Daarvoor heeft Kormelink een 11-jarig contract met de carnavalsvereniging afgesloten.

Afgelopen vrijdag, voor de aanvang van de eerste pronkzitting, heeft Nicky Kormelink namens het autobedrijf de prinsmobiel overhandigd aan het prinsenpaar. De auto, een Toyota Prius Hybride, zal de komende campagne bestuurd worden door Hennie Wildenborg. Hij is al jaren de vaste chauffeur van de prinsenparen tijdens het vijfde seizoen en doet dit altijd met veel plezier.
Toyota Kormelink stelt niet alleen de auto beschikbaar, het bedrijf neemt ook nog eens alle brandstof- en overige kosten voor zijn rekening. "Een prachtig gebaar," aldus penningmeester Peter Nales van de Knunnekes. "We willen graag dat de prins en adjudant veilig vervoerd worden naar de vele festiviteiten die voor de komende tijd op het programma staan. Geweldig dat Toyota Kormelink ons ook op deze manier sponsort."


Te Boome en Te Vogt winnen twintigen

Beltrum - Het koppel Harrie te Boome/Harrie te Vogt werd 9 januari overtuigend winnaar met 1449 punten van de 3e kaartavond van het seizoen 2015-2016 georganiseerd door DIOS-Beltrum. De winnaars hadden bijna 100 punten voorsprong op het koppel Theo te Vogt/Harrie Pasman, dat 1350 punten behaalde. Het koppel Paula Ribbers/Toni te Boome eindigde als 3e met 1314 punten. De volgende kaartavond wordt gehouden op zaterdag 13 februari.