Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

'FC Twente Oost Gelre'
officieel supportersvereniging

Na kleine twee jaar nu officieel erkend

Lichtenvoorde - De Achterhoekse tak van de supportersvereniging van FC Twente heeft er weer een nieuwe afdeling bij. Na Neede, Eibergen en Winterswijk is nu ook Oost Gelre officieel aangehaakt.

Deze laatste afdeling is al opgericht op 5 mei 2014, maar zag afgelopen vrijdagavond in een vol en sfeervol café De Driehoek in Lichtenvoorde officieel het levenslicht.
Het convenant om de samenwerking te bekrachtigen werd van handtekeningen voorzien door het bestuur van Supportersvereniging FC Twente Oost Gelre en de operationeel manager Eugenio Porcu van FC Twente. Daarna werd een forum gehouden onder leiding van verslaggever Domien Esselink van De Gelderlander. In het forum werd FC Twente vertegenwoordigd door oud-doelman en geboren Lichtenvoordenaar Sander Boschker, de huidige (geblesseerde) keeper Sonny Stevens en 'good old' Kick van der Vall, die een commerciële functie heeft binnen de Enschedese club. Het forum werd gecomplementeerd dor FC Twente-watcher Leon ten Voorde.
Uiteraard kwam de huidige crisissituatie binnen de Twentse club aan de orde en namen de aanwezige supporters ook deel aan de discussie. Na het forum werd het feestje ter gelegenheid van de officiële erkenning nog doorgezet tot in de nachtelijke uurtjes.


www.fctwente.nl