Kaartverkoop toneelgroep D.O.E.K.

BELTRUM - Wie krijgt dit jaar de kuisheidsprijs? Daar draait het om in het toneelstuk 'Maagdenburcht'. Toneelgroep D.O.E.K. brengt het stuk dit jaar maar liefst zes keer voor het voetlicht, onder leiding van regisseuse Marian Brockötter. De kaartverkoop voor de voorstellingen start aanstaande vrijdag 29 januari, bij Café Dute in Beltrum.

Er zijn kaarten te koop voor de volgende speeldata: vrijdag 26 februari om 20.00 uur, zaterdag 27 februari om 20.00 uur, donderdag 3 maart om 20.00 uur, zaterdag 5 maart om 20.00 uur en zondag 6 maart een matinee om 14.30 uur. Op maandag 29 februari om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO op het programma.

Maagdenburcht
Maagdenburcht is een klucht in drie bedrijven en toont een waar spektakel. Lies Haagstra, die de verhouding tussen jongens en meisjes op het platteland veel te vrij vindt, heeft een comité opgericht. De kuisheidsvereniging moet uitmaken welk meisje zich dit jaar het best de jongens van het lijf gehouden heeft. De dorpsjeugd ziet het comité liever gaan dan komen. Ook de wethouder is het comité meer dan zat. Dit maakt het er voor Lies niet makkelijker op.


www.toneelgroepdoek.nl