Afbeelding
Trappenhuis van Escher. Foto: PR

'Verrassend tekenen'

GROENLO - Voor volwassenen en kinderen begint binnenkort een cursus 'verrassend tekenen', geïnspireerd door M.C.Escher. Een cusrus voor beginners en gevorderden, verzorgd door Nel Gockel.

Verwonderen, ontdekken, puzzelen en vooral genieten van het proces om iets op papier te zetten met behulp van eigengemaakte sjablonen. Eenvoudig opbouwen van je compositie leer je stap voor stap, met fantasierijk invullen van de binnenruimtes als beloning.

Met gevorderden gaat Nel in de cursus een stapje verder: 'bouwen' met kubussen vanuit de zeshoek, trappen, doorgangen, spannende zaken. Zes lessen om je te verdiepen in de wereld van Escher met z'n regelmatige vlakverdeling, perspectief waarin hij wonderbaarlijk kon toveren.
Voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar is er een 'verrassingspakket' op de woensdagmiddag, om samen plezier te beleven aan tekenen, schilderen en een keer knutselen. Nel Gockel stemt zich af op hun belevingswereld en eventuele wensen.

De lessen beginnen vanaf week 7 en 8. Volwassenen zijn welkom op de maandag- of donderdagavond. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen op de woensdagmiddag terecht.


0544-461461
nelgockel@gmail.com