Peter Hofstede feliciteert prijswinnares Miranda Evenbroek. Foto: PR
Peter Hofstede feliciteert prijswinnares Miranda Evenbroek. Foto: PR Foto: PR

Bike Totaal Hofstede bedankt Groenlo en omstreken

GROENLO - De familie Hofstede heeft vorige week een 4e fietsenwinkel geopend in Groenlo. Waar voormalig vakman Sprenkeler ruim 80 jaar actief is geweest heeft Hofstede deze gerenommeerde winkel in zeer goed overleg overgenomen.

Al ruim acht decennia is Hofstede een begrip in de Achterhoek, naast het moederbedrijf in Beltrum met een kleine 1000 vierkante meter aan fietsplezier heeft de onderneming ook drie volwaardige filialen in Borculo, Ruurlo en nu ook in Groenlo.

Om deze 4e winkel te vieren had de familie Hofstede een ludieke actie bedacht om zoveel mogelijk Grollenaren naar de showroom te leiden, om deze met trots te kunnen presenteren. Iedereen in Groenlo kreeg een unieke fietssleutel in een persoonlijke brief, 1 van de 4500 sleutels paste op de op slot staande elektrische Sparta ter waarde van € 2500 euro. Men kon een week lang proberen de fiets van het slot te krijgen; voor het geval degene met de winnende sleutel niet zou komen opdagen kon iedereen het ingevulde blaadje inleveren om alsnog een kans te maken met de verloting.
Dit inleveren van blaadjes is massaal gedaan door Groenlo. De juiste en passende sleutel is niet ingeleverd en daarop heeft Peter Hofstede samen met Willy Sprenkeler een persoon geloot die de elektrische fiets won.
Miranda Evenboer uit Groenlo is de gelukkige winnaar van de splinternieuwe Sparta!
Peter Hofstede is trots op een fantastische en drukke openingsweek. ''Druk had ik het zeker verwacht, maar zoveel positieve belangstelling? Gelukkig kon ik snel schakelen om wat extra personeel deze kant op te halen,'' aldus een zeer tevreden Peter.