Afbeelding
Foto: Theo Huijskes

Geniet Stad Groenlo speelt in op Grolse carnaval

Tien prijswinnaars van kleurrijk pakket met verrassingen voor carnaval

Groenlo - Ook aan de Stichting Geniet Stad Groenlo gaat de Grolse carnaval niet ongemerkt voorbij. De in februari 2014 opgerichte stichting, die als belangrijkste doel heeft het op de kaart zetten van het vestingstadje Groenlo, heeft in het kader van het jaarlijkse carnavalsfestijn een tiental verrassingspakketten verloot. Deelnemers aan deze actie konden zich tot voor kort aanmelden via de website www.groenlo.nl.

Deze inmiddels erg populaire site biedt belangstellenden uit Groenlo, alsmede de regio, het gehele land en het buitenland, een kennismaking aan met alle activiteiten, festiviteiten, kortom evenementen en bezienswaardigheden en dergelijke, die Groenlo te bieden heeft. De kleurrijke site bevat een vijftal hoofditems, te weten 'zien, doen & beleven', 'eten & drinken', 'overnachten', 'shoppen' en 'arrangementen'.
Stichting Geniet Stad Groenlo met een viertal bestuursleden (Michel Huijskes, Mark Klein Gunnewiek, Jos Beernink en Tom Huijskes) is er alles aan gelegen om met name op het terrein van marketing een goede samenwerking tussen alle partijen te bewerkstelligen.
De voor de komende drie dolle dagen beschikbaar gestelde carnavalspakketten bestaan ieder uit een originele Knunnekes-vlag, de fraaie Knunnekes-sjaal, allerlei versierspullen en een aantal consumptiemunten, in dit geval de nieuwe carnavalsmunt.

Winnaars
De tien prijswinnaars zijn: Jolanda te Woerd, Theo Huijskes, Niek Molendijk, Linda Abbink, Annemarieke Huurneman, Janine Tops, Carla Andringa, Dini Overbekking, Rita Hein en Petra Dechering. De winnaars kunnen het pakket vanaf woensdag 3 februari afhalen bij IdeeMedia aan de Houtwal 32 in Groenlo.


www.genietstadgroenlo.nl
www.groenlo.nl