Henri Goossen. Foto: PR
Henri Goossen. Foto: PR Foto: pr

Zes bites en zes whisky's bij Loco
met Henri Goossen

Muziek van huistroubadour en van doedelzakspeler

LIEVELDE - De ambiance van de Loods van Loco eten en drinken in Lievelde is op donderdag 24 maart het toneel voor een avond waarbij bezoekers kunnen genieten van een zesgangen bites-menu met een Schotse twist. De presentatie van de avond is in handen van Henri Goosen.

Goosen staat bekend als een groot kenner van whisky en bovendien als entertainer, die op zijn eigen humoristische wijze de bezoekers door de avond loodst met veel anekdotes en prachtige verhalen.

Hij vertelt van alles over whisky en doet zijn best om zo deze whisky en bites-avond tot een totaalbeleving te maken.
Henri Goosen is een fenomeen in whiskyland.

Hij vertelt: "De bij het menu passende proeverij van zes topwhisky's maakt deze avond tot een waar culinair feestje, niet alleen voor whiskyliefhebbers maar ook voor mensen die kennis willen maken met het genot van een goed glas whisky met Schotse gerechten."

De avond wordt naast de humorvolle presentatie opgeluisterd door Loco's huistroubadour Bjorn Wouters en bij de entree worden de bezoekers welkom geheten door een doedelzakspeler van The Highland Valley Pipes. Kortom, alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor een sfeervolle avond waar de gasten kunnen proeven, beleven, lachen en genieten op een manier die iedereen volgens de organisatoren bij zal blijven.

De whisky &bitesavond is op donderdag 24 maart, van 18.30 tot 22.00 uur. Aanbevolen wordt om vroegtijdig te reserveren bij Loco.


telefoon 0544- 371287

Lievelderweg 118, Lievelde

www.locolievelde.nl