Saskia en Gerard voor hun winkel. Foto: Karin Stronks
Saskia en Gerard voor hun winkel. Foto: Karin Stronks Foto: Karin Stronks

Shoeby Lichtenvoorde
viert eerste lustrum

Hele week feest voor iedereen

Door Karin Stronks

LICHTENVOORDE – Shoeby Fashion in Lichtenvoorde bestaat vijf jaar en dat wordt uitbundig gevierd. Een hele week is de rode loper voor de klanten uitgelegd, er zijn tal van leuke activiteiten te beleven voor jong en oud. Van woensdag 2 tot en met zondag 6 maart is iedereen van harte welkom om het jubileumfeest van Shoeby mee te vieren.

Feestelijk programma
Saskia en Gerard Kruit kijken uit naar de jubileumweek. "We hebben er zin in. Een hele week met leuke acties om het eerste lustrum samen met onze klanten te vieren. Om te beginnen komt op woensdagmiddag 2 maart een clown in onze winkel op bezoek," glimlacht Saskia. Vanaf die woensdag tot en met de koopzondag 6 maart krijgen klanten 20% korting op de hele collectie. Vrijdag 4 maart staat voor de liefhebbers een popcornkraam klaar, vrijdagavond kunnen klanten gezellig shoppen met muziek van een DJ erbij en er wordt voor een hapje en een drankje gezorgd. Zaterdag 5 maart vanaf 10.30 uur mogen de jongste bezoekers zich gratis laten schminken. Voor de dames komt op deze zaterdag vanaf 13.00 uur Kaily Tiggeloven met haar beauty on wheels bij Shoeby en liefhebbers kunnen de nagels laten doen door Imelda Veldkamp.

Spektakel op koopzondag
"Op de koopzondag 6 maart is er live muziek, Duo 2 FM zal zorgen voor gezelligheid en entertainment, ook de popcornkraam staat weer paraat. Als klap de vuurpijl geeft de demodansgroep van Kei-Fit diverse demonstraties. Kortom, spektakel voor en in onze winkel. We hopen dat veel klanten het eerste lustrum met ons mee willen vieren, alle feestelijkheden zijn van ons uit bedoeld om voor klanten een keer iets terug te doen. We zijn blij met ons jubileum, dat hebben we aan onze klanten te danken maar uiteraard ook aan het hele Shoeby personal shoppers team," vertelt Gerard Kruit enthousiast.

Vijf jaar Shoeby
Vijf jaar geleden maakten Saskia en Gerard Kruit hun grote wens waar en begonnen met Shoeby aan de Korte Rapenburgsestraat in Lichtenvoorde. De winkel is ruim en transparant, casual en sportieve kleding voor hem en haar en voor kids zijn op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Er heerst een ongedwongen sfeertje in de zaak. Naast een grote collectie kleding zijn er diverse beautyproducten en accessoires te koop, zoals nagellak, sieraden en trendy riemen en shawls. Gerard legt uit: "Wij zijn erg blij met ons eigen label, maar hebben nu een extra groot aanbod van de collectie voorjaar 2016. Voor de heren hebben we het extra merk 'Solid' erbij, voor de dames het merk 'Vila'. Kortom: genoeg keuze." Saskia voegt toe: "We zijn super blij met onze winkel hier in Lichtenvoorde. De ondernemers en horeca zijn actief, de markt is gezellig, het is één bruisend geheel. We doen met z'n allen ons best om het centrum zo aantrekkelijk mogelijk te maken."

Shoeby VIP Night
Saskia: "We runnen onze winkel met veel plezier, liefde en passie. Om klanten iets extra's te bieden organiseren we na sluitingstijd op afspraak de Shoeby VIP Night. We ontvangen groepen van maximaal tien personen voor een exclusief avondje shoppen. Hierbij serveren we een hapje en drankje en geven persoonlijk stylingadvies. Van deze mogelijkheid wordt veel gebruik gemaakt, het is lekker rustig en een groepje heeft dan de hele winkel voor zichzelf. Alle ingrediënten voor een make-over zijn aanwezig."