Foto: PR Seniorenvereniging
Foto: PR Seniorenvereniging Foto: PR

Wisselingen bij
Seniorenvereniging Groenlo

GROENLO - Dinsdagmiddag 1 maart 2016 was de jaarlijkse ledenvergadering van de Seniorenvereniging in de Pelikaan van City Lido. Veel leden hadden gebruik gemaakt van de uitnodiging hiervoor.

Er werd even een kort stiltemoment gehouden voor de overleden leden in 2015. Het jaarverslag, de financieel- en ledenverslagen werden aan de leden voorgelegd. Het ledental is stijgende, wat natuurlijk een goed teken is voor de vereniging. Het voorstel van het bestuur om van zeven personen naar vijf personen te gaan werd door de leden goedgekeurd.
Voorzitter mevrouw A. Wittenbernds was na drie jaar aftredend en om persoonlijke redenen niet herkiesbaar. Mevrouw B. Wissink was maar liefst 19 jaar bestuurslid, waarvan zeven jaar als penningmeester. Zij was ook aftredend en niet herkiesbaar. Mevrouw A. Schuurmans was in 2015 aftredend maar stelde zich door gebrek aan een nieuw bestuurslid toen toch weer herkiesbaar. Wel wilde ze als er een opvolger gevonden werd graag aftreden. Nu de leden goedkeuring gaven aan een bestuursinkrimping tot vijf personen, kreeg ze die mogelijkheid. Mevrouw Schuurmans was 10 jaar bestuurslid.
Als nieuw bestuurslid stelde zich de heer B. te Plate beschikbaar. Hij werd door het bestuur gekozen als voorzitter. Hij nam de bestuurdershamer over van mevrouw A. Wittenbernds.
De drie aftredende dames kregen namens de Seniorenvereniging van de vice-voorzitter heer H. Everink een cadeaupakket van de Stadsboerderij aangeboden. Na afloop van het officiƫle gedeelte was er na de pauze gelegenheid deel te nemen aan een bingo of aan een sjoelwedstrijd. Er waren veel leuke en lekkere prijzen te winnen.

De volgende gezellige middag is een muzikale op dinsdag 5 april. Dan treden op de zanggroep Colorful, bestaande uit zes Grolse dames. Ze hebben al eens met groot succes voor de Seniorenvereniging opgetreden met hun kerstrepertoire. Het belooft volgens de organisatie weer een mooie en gezellige middag te worden. Ook gaan mensen van de vereniging dit jaar weer per bus naar de 50PlusBeurs, in de Jaarbeurs in Utrecht op woensdag 21 september 2016. Al velen hebben zich hiervoor aangemeld.

Hebt u ook interesse in de Seniorenvereniging ? U kunt vrijblijvend een middag komen in de Pelikaan van City Lido om 14.30 uur. Voor meer informatie of aanmelding kunt u bellen naar T. Giezen, telefoon (0544) 463480 of M. Peters, telefoon 462481.