De nieuwe winkel aan de Spoorstraat 6. Foto: Kyra Broshuis
De nieuwe winkel aan de Spoorstraat 6. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Obbink opent vestiging in Borculo

Opening op woensdag 23 maart

Door Kyra Broshuis

BORCULO - Binnen in het pand aan de Spoorstraat 6 wordt hard gewerkt. Het interieur krijgt een compleet nieuw aanzien en er is haast bij; op woensdag 23 maart opent Obbink Borculo haar deuren voor het publiek.

Zoals bekend heeft Obbink sinds 1 januari de voormalige winkel van Expert overgenomen, inclusief het personeel. "Om de zaak de echte Obbink-uitstraling te geven, zijn we druk bezig met de verschillende aanpassingen. Zo wordt de gevel aangepast, er komt nieuwe vloerbedekking, de toonbank wordt verplaatst en er wordt een compleet nieuwe inbouwwand neergezet zodat we ook onze grote collectie aan inbouwapparaten kunnen laten zien.", legt Jan Witteveen, verkoopleider bij Obbink, uit. "De winkel wordt zelf niet vergroot maar het assortiment wel. Daarnaast hebben we een shop in shop met onderdelen en accessoires ingericht."

Service Center
"Dit is de zesde winkel van Obbink, daarnaast hebben we ook nog het Service Center en het magazijn in Lichtenvoorde. Ondanks de uitbreiding van de vestigingen ziet Obbink zichzelf nog steeds als een plaatselijke ondernemer. De derde generatie bestuurt nu het bedrijf en de vierde generatie staat al klaar. Obbink is een bijzonder bedrijf, we willen altijd de verwachting van de klant overtreffen."
Ook in Borculo zal de klant verrast worden door de uitstekende service waar Obbink in de hele regio om bekend staat. "Wij hebben dagelijks zo'n twintig monteurs op de weg voor reparaties en andere service gerelateerde zaken. Onze monteurs zijn geautoriseerd door alle bekende merken: Miele, Bosch, Siemens, Aeg, Zanussi, Samsung, Philips. Het ontzorgen van onze klanten, dat is ons doel. We leveren uitstekende service en nazorg, dat is voor ons erg belangrijk. Die vergaande service is de kracht van Obbink."
Als klanten in de winkel nieuwe apparatuur kopen, kunnen zij rekenen op de expertise van Obbink. Een witgoed-apparaat wordt door een ervaren monteur geïnstalleerd zodat de klant er direct mee kan werken. Het verpakkingsmateriaal, en indien gewenst ook het oude apparaat, wordt door Obbink meegenomen.

Online
Obbink is dé leverancier van elektronica en biedt een uitgebreid assortiment in beeld & geluid, computer & telecom, foto & video, navigatie & auto, huishouden & wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging en veel meer…. De producten kunnen uiteraard ook online besteld worden. Wie vragen heeft, kan chatten met vakkundig personeel. Alle bestellingen worden gratis verzonden en de klant heeft altijd de mogelijkheid om, zonder opgaaf van redenen, de overeenkomst binnen veertien dagen te ontbinden.

Op woensdag 23 maart tussen 17:00 en 20:00 uur is iedereen van harte welkom om de opening van de nieuwe winkel in Borculo te vieren.


www.obbink.nl