Luxe camper om voor langere tijd te overwinteren in het warme zuiden. Foto: PR
Luxe camper om voor langere tijd te overwinteren in het warme zuiden. Foto: PR

Primeur op open dagen
Oortgiese Campers

BAAK - In het weekend van 2 en 3 april presenteert Oortgiese Campers op de feestelijke open dagen de THOR ACE camper. Naast expert in verhuur, verkoop en onderhoud aan campers is het Achterhoekse bedrijf nu ook importeur van dit Amerikaanse campermerk THOR.

THOR Motorhomes is de grootste producent van campers in Noord-Amerika. De ACE-serie is door Oortgiese Campers gekozen in Nederland geïntroduceerd te worden. Met zijn negen meter lengte is de A.C.E. een camper die in Europa prima te besturen is. Janno en Joost van Oortgiese Campers zagen al geruime tijd een stijgende vraag naar grote en luxe campers, geschikt om langere tijd in te verblijven. Het kenmerk van de ACE camper is de slide out, oftewel de zijwanden die uitschuiven. Dat zorgt voor een grote leefruimte die door geen enkel andere Europese camper geëvenaard wordt. Daarbij zijn de deze campers bijzonder compleet uitgerust: automaat, dak-airco, tv, magnetron, oven, liftsysteem; alles is standaard. Daarbij is hij qua prijs concurrerend ten opzichte van de grote Europese campers waarvoor ook het C1 rijbewijs nodig is.

Op de open dagen van Oortgiese Campers word de ACE gepresenteerd maar ook de nieuwe huurvloot van 2016 en een aantal top-occasions. Tevens kan men kennismaken met de mogelijkheden voor onderhoud, APK, schadeherstel en op- en inbouw van accessoires. Iedereen is van harte welkom op 2 en 3 april tussen 10.00 en 16.00. De koffie staat klaar.


www.oortgiese-campers.nl

www.thor-campers.nl