DITO. Foto: PR
DITO. Foto: PR Foto: PR

Dans, toneel en digicursus bij De Bron

GROENLO - De komende tijd zijn er in Cultureel Centrum De Bron in Groenlo weer verschillende voorstellingen en andere activiteiten. Aanstaande zondag treedt het dansensemble Paloina uit Amsterdam op. D.I.T.O. uit Groenlo geeft naast de avondvoorstellingen een extra matinee.

Paloina
Het dansensemble Paloina geeft een voorstelling op zondag 10 april om 14.30 uur. Het belooft een spectaculaire dansvoorstelling te worden, met elementen van allerlei volken en uit allerlei landen. Professionele dansers op het podium van het Cultureel Centrum. Naast een voorstelling in de Bron zijn zij alleen nog te bewonderen in Tilburg, Amersfoort en Amsterdam. Een entreekaart kost 16 euro per persoon. Kaarten zijn online te kopen via paloinaweb.wordpress.com bij 'Kaartverkoop CaDans'. De kaarten zijn echter ook te bestellen via www.debrongroenlo.nl/tickets en aan de bar van de Bron.

Alles uit ... behalve het licht
Na een aantal nagenoeg uitverkochte voorstellingen speelt D.I.T.O. Groenlo nu naast donderdag- en vrijdagavond 21 en 22 april ook op zondagmiddag 24 april. Aanvangstijden respectievelijk 20.00 en 14.30 uur. In De Bron opent D.I.T.O. dan de winkel van Bodega, Bodega en Krab. Deze winkel wordt gerund door Hilbert en Mandy Bodega en hun compagnon Arnold Krab. Hilbert en Mandy zijn getrouwd, maar hij blijft gevoelig voor vrouwelijk schoon. Dit tot ergernis van de wat wereldvreemde Arnold. Als Mandy op vakantie gaat, ziet Hilbert zijn kans schoon. Hij wil de mooie Janine de Beukelaar een bontjas geven. Maar haar man Harrie ziet deze eigenlijk liever om de schouders van zijn secretaresse Suzie. En zo wisselt deze mantel nogal eens van eigenares. Chantage, jaloezie, klanten die in en uit lopen, de man van Suzie, de terugkomst van Mandy. Dit alles maakt de chaos compleet. Gelukkig is daar de altijd efficiënte juffrouw Top, die ervoor probeert te zorgen dat alles weer op zijn pootjes terecht komt.
De kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro en zijn verkrijgbaar bij slijterij Antonius, Cultureel Centrum De Bron, de leden van D.I.T.O. of via de sites www.dito-groenlo.nl en www.debrongroenlo.nl. Plaatsbespreken kan op zaterdag 16 april bij De Bron van 11.00 tot 11.30 uur voor € 0,50 per persoon.

Cursus tablet en smartphone
Aanstaande zaterdagmorgen 9 april start het Doe Café Groenlo met een nieuwe cursusreeks, vanwege de grote belangstelling bij de vorige reeks lessen. De lessen zullen steeds beginnen om 11.00 uur. Aanmelden kan via telefoon 06 - 121 887 91 of via e-mail: info@onlinewegwijs.nl.