Colorful vermaakt de Seniorenvereniging. Foto: PR
Colorful vermaakt de Seniorenvereniging. Foto: PR Foto: PR

Volop activiteiten bij Seniorenvereniging

GROENLO - Dinsdagmiddag 5 april heeft de zanggroep Colorful uit Groenlo een voortreffelijke middag verzorgd voor de leden van de Seniorenvereniging. Ook veel niet-leden die eens kennis wilden maken met de vereniging hebben genoten. De Pelikaan van City Lido was dan ook bezet met ruim 80 personen.

Zanggroep Colorful had een afwisselend zangprogramma: zo gingen de aanwezigen voor de pauze mee met een cruise, daarna naar het land van de country en als laatste naar camping 'De Pelikaan'. Alles door de zes dames verzorgd met prima zang en in bijpassend decor en kledij. Er werd volop meegezongen met bekende nummers. Een middag waarvan voorzitter Te Plate zei: voor herhaling vatbaar.
Op dinsdagmiddag 3 mei komt Maria Monasso vertellen over de stolperstenen, herdenkingsstenen waarvan er in Groenlo 67 gelegd zijn. Het is een internationaal project van kunstenaar Gunther Demnig. Dinsdag 7 juni komt het Cabaret Kapikiran, een humoristisch programma van twee Turkse vrouwen over de cultuurverschillen tussen Nederland en Turkije.
Voor wie interesse heeft in een ontspannend en/of informatief programma van de Seniorenvereniging: men is van harte welkom en ontvangt gratis een kop koffie of thee. De middagen beginnen om 14.30 uur en duren tot circa 17.00 uur. Voor nadere informatie: telefoon 0544-463480 of 462481.