Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Oproep voor vrouwen met kanker

BELTRUM - Een op de drie Nederlanders krijgt momenteel kanker. De paniek slaat toe. Wat zijn nog je mogelijkheden? Een periode van onmacht, verdriet en wanhoop volgt vaak. Vaak volgt een zwaar traject met behandelingen. Na zo'n traject is een tijd van rust nemen, maar ook van onzekerheid.

Soms is het fijn om even bezig te zijn met andere dingen. Dat kan op zondag 22 mei. Die dag wordt voor de tiende keer een verwendag voor vrouwen met kanker gehouden. Vrouwen kunnen zich die dag van 9.30 uur tot 16.00 uur in de watten laten leggen op Landgoed t Hulsevoort, Bruggertweg 2 in Beltrum.

Dames kunnen naar de kapper (ook als zij een pruik dragen), of genieten van een lichaamsmassage, een voetreflex en voetmassage. Maar ook een gezichtsbehandeling is mogelijk. Maar er zijn nog veel meer activiteiten. Wie meer wil weten kan een kijkje nemen op de site: www.hulsevoort.nl. Tussen de middag is er een uitgebreide lunch. Deze wordt aangeboden door de winkeliers in Berkelland, elk jaar een andere plaats. Voor 2016 zijn dat de ondernemers uit Neede.

Er is een workshop waar men samen met anderen, in kleine groep, een mooie herinnering aan deze dag kan maken. Tenslotte kan men een foto van zichzelf laten maken. Die per mail naar de dames toegestuurd kan worden.

Opgeven kan via www.hulsevoort.nl. Info via:0544-487010 of 06-55733458.


Kamperen met de kinderen

WINTERSWIJK - Bij Obelink staat het weekend van 16 en 17 april in het teken van kamperen met de kinderen.

Samen met Lief!Lifestyle heeft Obelink een hele lieve en ook stoere kampeerlijn voor kinderen en volwassenen opgezet. Het is een hele brede collectie geworden met familietenten, pop up tenten, strandtenten, bolderkarren, slaapzakken, servies, stoelen, verlichting en nog veel meer: de Lief! kampeercollectie.
Dit Kinder-weekend is er bij Obelink een kleurwedstrijd van Lief! Wie de kleurplaat inlevert, krijgt een leuke prijs. Ook is er voor alle kinderen een punchballon en zijn er jongens- en meisjessandalen model Hurricane van Teva winnen.
Marveld Recreatie komt met een springkussen en de mascottes Teun en Pleun zullen ook aanwezig zijn, net als de ballonnenclown die met ballonnen de mooiste creaties maakt.
Op de tuinmeubelafdeling worden tijdens de live cooking demonstraties van Barbecook lekkere hapjes aangeboden.


www.obelink.nl