Van links naar rechts: Kelly, Liane, Loran en Jill. Foto: Ferry Broshuis
Van links naar rechts: Kelly, Liane, Loran en Jill. Foto: Ferry Broshuis Foto: Ferry Broshuis

VersMarkt 9 geopend

GROENLO - Donderdagmorgen 14 april was het dan zover: de eerste versmarkt van Groenlo opende de deuren en wel in het hartje van de stad: op de Markt met het huisnummer 9 dat de naam 'VersMarkt 9' opleverde. De ondernemers- Liane en Ivo Reinders - straalden van plezier en van de juiste ondernemingsgeest om van dit project een succes te maken en dat doen ze samen met de al even enthousiaste en gemotiveerde parttime krachten Kelly, Loran en Jill. Een echte versmarkt waar dat ook letterlijk vanaf straalt; heerlijke (streek)producten, meer dan vers allemaal en bovendien is er daarnaast een zeer ruim en gevarieerd assortiment met onder meer (maaltijd)salades, noten en ga zo maar door. "Alles eigenlijk wat de veeleisende consument van deze tijd verwacht," dat is wat de ondernemers willen brengen.

Door Ferry Broshuis

Het was donderdagmorgen al gelijk een drukte van belang. Velen wilden die nieuwe aanwinst voor Groenlo zelf ervaren. Wat ook bijzonder is in de versmarkt, is dat je groente precies op maat kunt kopen, vallende onder de beroemde 'schijf van vijf' waarmee zoals bekend wordt aangegeven wat de juiste groenten zijn voor een puike gezondheid. "Je kunt daar ook precies je eigen behoefte op afstemmen, een mooi en modern hulpmiddel voor een gezond leven."
Er staat een tekst in de Versmarkt 9 die luidt: 'Vol smaak- lekker, eerlijk en gezond'. Volgens een representant van Postuma, groothandel in aardappelen, groenten en fruit. die bij de openingsdag ondersteuning verleende, is dit eigenlijk de tekst die precies aansluit op de werkelijkheid van de aangeboden producten. "Smakelijke producten ook en ongetwijfeld zal ook de pauze tussen de middag door veel mensen worden aangegrepen om in de VersMarkt 9 een lekkere en gezonde lunch te kopen. Dat is een soort win-win situatie, zowel voor de versmarkt als voor de mensen die wat extra kracht en gezondheid willen opdoen," aldus een bezoeker die al overtuigd lijkt.
De VersMarkt 9 is op maandag open van 13.00 uur - 18.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. De VersMarkt 9 is telefonisch bereikbaar onder nummer 0638062471.