Jubilarissen in het zonnetje gezet. Foto: PR VIOS
Jubilarissen in het zonnetje gezet. Foto: PR VIOS Foto: Verona Westera

VIOS Gym verbindt

Jaarvergadering Beltrumse gymvereniging

BELTRUM - Op donderdag 14 april werd de jaarvergadering van Vios Gym Beltrum gehouden. Ruim twintig leden bezochten deze avond. Na het doornemen van de verschillende jaarstukken was er aandacht voor de verschillende beleidsthema's waar de vereniging de komende jaren aan wil werken.

Enkele bestuursleden volgen de cursus 'besturen met een visie', georganiseerd door de landelijke gymbond: de KNGU. Binnen deze cursus is 'de stip op de horizon' bepaald en daarmee is het beeld geschetst waar de vereniging wil staan over een aantal jaren. Vios gym wil uitdragen waar een vereniging voor staat: Verenigen! "We willen een vereniging zijn waarin verbintenissen met elkaar de leidraad zijn, samen vormen we de vereniging!" aldus het bestuur.

In Beltrum neemt de gymvereniging een duidelijke en herkenbare plek in voor jong en oud, op sportief maar ook sociaal gebied. Vios Gym wil een vereniging zijn met een sportief sportklimaat, waarin motoriek en bewegen gestimuleerd wordt. Waar contact met elkaar en het plezier in gymmen een belangrijk gegeven is. Dat gym inderdaad verbindt kwam in de vergadering mooi naar voren. De aanwezige jubilarissen werden spontaan gefeliciteerd door alle aanwezigen. De jubilarissen van 2016 zijn: Ellen Bouwmeesters (25 jaar), Mia Heutinck (40 jaar), Marietje Stotelder (40 jaar), Ria Bleumink (40 jaar), Rikie Roting (40 jaar) en Joop Berendsen (50 jaar). Ze werden persoonlijk toegesproken, ontvingen een bloemetje en krijgen binnenkort een speldje van de KNGU.