Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Juf Marga neemt feestelijk
afscheid van De Hoeksteen

GROENLO - Afgelopen woensdag, 13 april, was de laatste dag van juf Marga op De Hoeksteen. Na bijna 28 jaar met veel plezier gewerkt te hebben, gaat ze nu hopelijk heerlijk genieten van haar vrije tijd.

Juf Marga Hekelaar is begonnen als groepsleerkracht, vervolgens was ze remedial teacher. Na jaren interne begeleider te zijn geweest, heeft ze haar lange loopbaan op De Hoeksteen nu afgesloten. Marga was altijd erg betrokken en ze vond het belangrijk dat elk kind zich thuis voelde op school. Ze heeft haar onderwijswerk al die jaren met veel plezier gedaan en de school voelde voor haar ook als thuis. Haar inzet voor de leerlingen, de ouders en collega's was volgens de mensen om haar heen enorm.
Op de dag van het afscheid hebben alle kinderen haar en haar man op het plein toegezongen en daarna volgde een feestelijk programma, waarbij iedere groep iets voor haar opvoerde. Het was een gezellige en afwisselende ochtend, waar niet alleen Marga, maar ook de kinderen zichtbaar van hebben genoten. Marga en haar man Gerard trakteerden vervolgens de hele school op gebak.
Na schooltijd was er gelegenheid om Marga de hand te schudden. Tijdens deze receptie heeft directeur Jeroen Bloemenkamp herinneringen opgehaald en lovende woorden over haar gesproken.
's Middags had Marga een persoonlijke verrassing voor het hele team. Een woordvoerder vatte de gevoelens samen: "Wij als team van De Hoeksteen zullen onze geweldige IB-er en collega op alle gebieden gaan missen."