Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Dansgroep 50+ zoekt versterking

GROENLO - Afgelopen week heeft de dansgroep 50+ uit Groenlo met succes aan een danscontest in Eibergen deelgenomen. Hier waren zeven verschillende dansgroepen aanwezig uit onder andere Eibergen, Neede, Beltrum en Groenlo. Er werden dansen van over de hele wereld uitgevoerd. Iedereen was vol lof over de uitvoering van de Groenlose dansgroep, die door ziekte en andere omstandigheden niet in volledige bezetting aanwezig was.

De Dansgroep 50+ treedt regelmatig op in verzorgingshuizen. Dat levert voor de de dansgroep en voor de bewoners altijd een gezellige middag op. Om dit te kunnen blijven doen is de groep op zoek naar mannen,vrouwen en/of echtparen die van dansen en bewegen houden, om zo de dansgroep te versterken.
De Dansgroep 50+ oefent op woensdagmorgen in CC De Bron in Groenlo, van circa 9.15 tot 10.45 uur, onderbroken door een koffiepauze.
Woensdag 11 mei is er een open repetitie en kan iedereen zelf ervaren hoe leuk dansen kan zijn. Voor wie die dag niet kan: ook op een andere woensdagmorgen kan men komen kijken in De Bron.

Voor vragen of aanmeldingen: Jan Rietman, telefoonnummer 0544 - 464962 of e-mail jrietman@live.nl.