Foto: PR GHV
Foto: PR GHV Foto: PR

Groenlose Hengelsport Vereniging wint wedstrijd
tegen Haaksbergen

GROENLO - De jaarlijkse hengelsportontmoeting tussen de Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV) en Haaksbergen vond dit jaar in Groenlo plaats. De vissers van de GHV bleven de Haaksbergse gasten met 295 gram voor.

Al vroeg waren alle deelnemers zondagmorgen 1 mei uit de veren om op een bijzondere locatie gezamenlijk te genieten van een smakelijk ontbijt. Dit was verzorgd door Henk en Betsy Michielsen en Martin Kampshof. Hierna werd er geloot voor de visstekken. Dit had een vlot verloop. Als wedstrijdparcours was er ditmaal gekozen voor het stuk gracht langs het Hertenkamp en de Kloostertuin. In totaal deden er 20 vissers mee en die waren per plaats eerlijk verdeeld over de twee vakken.
Het uitzonderlijke koude weer van de afgelopen week had natuurlijk ook z'n weerslag op de vangsten. Toch werden voorafgaand aan deze wedstrijd de eerste brasemvangsten gemeld in de stadsgracht. Grote vraag was: zouden ze ook dit keer bijten? Maar helaas, het viel tegen. Na twee uur gevist te hebben kwamen er nog geen meldingen van grote vangsten uit de beide vakken. Dit bleef de hele tijd zo. Uiteindelijk won de Groenlose Hengelsport Vereniging deze wedstrijd met 1625 gram. De vissers uit Haaksbergen wisten 1330 gram aan vis in het net te krijgen. Na afloop werden de prijzen uitgereikt onder het genot van een hapje en een drankje.