De deelnemers aan de AH Tientjesactie. Foto: Kyra Broshuis
De deelnemers aan de AH Tientjesactie. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Uit eten in Oost Gelre met spaaractie

Na supermarkt Lichtenvoorde sluit nu Groenlose vestiging aan

Door Kyra Broshuis

GROENLO/LICHTENVOORDE - Het was een overweldigend succes vorig jaar. Albert Heijn Kruip uit Lichtenvoorde organiseerde toen voor het eerst een spaaractie in samenwerking met lokale horecabedrijven. Dit jaar sluit ook Albert Heijn Wallerbosch uit Groenlo aan bij de unieke spaaractie. Door de enthousiaste reacties van zowel deelnemers als klanten, hebben drie nieuwe restaurants uit Groenlo en Lievelde te kennen gegeven ook graag mee te doen.

"Het is inderdaad een hele mooie actie. Ik vind het vooral goed omdat de lokale ondernemers elkaar op deze manier versterken," zo vertelt Roel Kruip van Albert Heijn Lichtenvoorde. "Het is geen standaard Albert Heijn-actie, maar iets dat ik op initiatief van Ton en Daniƫlle Fox van Fox Horeca samen met hen heb opgezet. Dat zijn de vrijheden die je als franchisenemer hebt."
Ondernemer Bas Wallerbosch van Albert Heijn Wallerbosch uit Groenlo sluit dit jaar aan bij de actie van Kruip. "Zo kunnen we de hele gemeente bestrijken. Onze klanten kunnen bij verschillende restaurants in de gemeente gaan eten met korting," legt Wallerbosch uit. "Goed voor het lokale ondernemerschap."
De Tientjeszegels kunnen van 2 mei tot 5 juni gespaard worden bij de twee Albert Heijn supermarkten. Een volle spaarkaart, met 10 zegels, kan worden gebruikt als kortingskaart ter waarde van 10 euro voor het speciale AH dinerarrangement bij de volgende horecabedrijven: Fox Horeca in Vragender, restaurant De Leeuw in Lichtenvoorde, restaurant 't Zwaantje in Lichtenvoorde en Loco Eten en Drinken in Lievelde. In Groenlo doen Welgelegen en Streets mee en in Lievelde kan men terecht bij het Hoofdkwartier van de Prins (bij Erve Kots). De AH Tientjes zijn te besteden van 2 mei tot en met 24 juli 2016.

"Het is geen standaard AH-actie"

"Prachtig dat we dit als plaatselijke ondernemers met elkaar kunnen organiseren. Bij Albert Heijn willen we de mensen laten genieten van lekker en goed eten en drinken en dat willen onze horecadeelnemers ook. We hopen uiteraard dat het net zo'n groot succes wordt als vorig jaar!".