Foto: PR
Foto: PR Foto: Mark Ebbers

Over De Top Festival met bands, DJ's, theater en kindervermaak

LICHTENVOORDE - Een gigantisch feest voor jong en oud, dat wil de organisatie ook dit jaar weer bereiken met het Over De Top Festival in Lichtenvoorde. Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag, heeft men voor de bezoekers weer van alles in petto. De line-up is groter en diverser dan ooit met "twaalf vette bands en tien stomende DJ's". Naast de muzikale invulling besteedt het festival veel aandacht aan theater, sfeer en beleving. Ook voor de jongste festivalbezoekers is er een uitgebreid programma samengesteld. Kortom: "Heel veel feest, ontspanning en gekkigheid voor jong en oud."

Vorig jaar wisten ruim 2.500 bezoekers de weg naar het Over De Top Festival te vinden. Het festival groeit ieder jaar en daarmee ook het diverse aanbod. Er zijn opnieuw meer bands en DJ's geboekt en alle genres komen aan bod: van metal tot schlager en van reggae tot techno. Een van de hoogtepunten van het programma belooft Francisco Peña & La Banda te worden, een swingende salsa- en latinband uit Colombia. Afsluiter in het Hardrock Café is een ijzersterke Prodigy Tribute en in Area 5.1 sluit techno DJ Roel Salemink af. In de Jukebox kunnen de tentzeilen gaan wapperen wanneer DJ De Rooie Jager zijn draaitafels een flink tandje opdraait.
Naast de twaalf bands en tien DJ's staat er nog veel meer op het programma van Over De Top. Theater, sfeer en beleving staan hoog in het vaandel en ook aan de jongste festivalbezoekers wordt gedacht. Kinderen mogen gratis naar binnen, voor hen zijn er speciale acts en activiteiten en ze kunnen betalen met een speciale kinderdollar.

Het Over De Top Festival vindt plaats op het Swite Terrein aan de Hendrik Leemreizestraat in Lichtenvoorde. Het festivalterrein is geopend van 12.00 tot 00.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 7,50 verkrijgbaar bij Café De Zaak, Tapperij van Ooijen en Shoeby Fashion in Lichtenvoorde en via www.overdetopfestival.nl. Personen onder de 18 jaar mogen gratis naar binnen en aan de dagkassa kost een kaartje € 10,-.


www.overdetopfestival.nl