De R.K. Begraafplaats die op 30 en 31 mei is gesloten. Foto: Theo Huijskes
De R.K. Begraafplaats die op 30 en 31 mei is gesloten. Foto: Theo Huijskes Foto: Theo Huijskes

R.K. Begraafplaats Groenlo twee dagen gesloten

Asfaltering noopt tot tijdelijke sluiting

GROENLO - De R.K. Begraafplaats aan de Lichtenvoordseweg in Groenlo is de komende week op twee dagen voor bezoekers gesloten. Het betreft hier maandag 30 en dinsdag 31 mei. Het bestuur van de Stichting R.K. Begraafplaats Groenlo is tot dit besluit gekomen, omdat er op beide dagen werkzaamheden gaande zijn met betrekking tot de asfaltering. En hoe spijtig dat het bestuur dit ook vindt, om die werkzaamheden niet te vertragen of in ieder geval veel hinder te laten ondervinden, kan het niet anders dan de bezoekers op twee dagen te weren.

In de rest van die week zal dat ongemak nog wel even voortduren, maar tegelijkertijd streeft men ernaar om een en ander tot een minimum te beperken. Deze mededeling is reeds enkele weken te lezen bij de ingang van de begraafplaats, maar het bestuur wil een en ander via deze krant nog graag kenbaar maken aan het adres van degenen, die nog niet op de hoogte zijn.

Vrijwilligers nodig
Overigens kan de begraafplaats ten behoeve van het totale buitengebeuren, waarmee met name het onderhoud en dat in de breedste zin van het woord wordt bedoeld, nog vrijwilligers gebruiken.