Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Grolse Ponyclub in de prijzen

GROENLO - Afgelopen zaterdag reden in Laren drie amazones van de Grolse Ponyclub in de prijzen. Philein Heutinck heeft met haar pony Carolla een tweede prijs behaald met 186 punten in de L1 dressuur categorie c, selectieproef. Livv Arjnk reed met haar pony Blacky 200,5 punten in de selectieproef B dressuur categorie b. Goed voor een tweede prijs. Britt Asschert behaalde met haar pony Cheval in de B dressuur een derde prijs met 202,5 punten.


Michelle zwemt limiet

Zwemster GZV kan naar NK Junioren en Jeugd

GROENLO - In het weekend van 21,22 en 28 en 29 mei werden de Gelderse Kampioenschappen Lange Baan gezwommen in het Sportfondsenbad te Nijmegen. Van GZV (Groenlose Zwemvereniging) had Michelle van Wijk zich geplaatst voor de 50 en 100 meter vrije slag.

Zaterdag 28 mei mocht ze de 50 meter vrije slag zwemmen,daar zwom ze naar een 5e plaats in een tijd van 29.95, een persoonlijke verbetering is van haar snelste tijd. Ook zondag 29 mei kwam Michelle in actie, toen zwom ze in een perfecte race naar een heel snelle tijd van 1.04.23, wat ook een verbetering was van haar snelste tijd. Met deze tijd behaalde ze ook de limiet voor de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen die van 16 tot en met 19 juni in Dordrecht gehouden worden..


Tennis: Groenlo 2 gelijk tegen Winterswijk

GROENLO - Afgelopen zondag moesten de jongens Lars, Maarten, Pieter en Olivier van de Groenlose Tennis Club (GTC) aantreden tegen de nummer 2 van de competitie uit Winterswijk. De ontmoeting eindigde in gelijkspel.

Er werd begonnen met de dubbels die door de ingespeelde GTC'ers Olivier en Pieter vrij makkelijk gewonnen werd met 6-0 en 6-2 . De andere dubbel ging helaas voor de Groenloƫrs verloren.
Na een korte break begonnen de enkels, die Pieter op voortreffelijke wijze winnend wist af te sluiten. Olivier trof een zeer goede speler die hem niet in zijn spel liet komen en hij verloor. Maarten was zondag zeer op dreef en stuurde zijn tegenstander met 6-0 en 6-0 van de baan. Lars trof ook een zeer goede speler die hem alle hoeken van de baan liet zien. Zodat de eindstand tegen 3-3 werd.
Volgende week is de laatste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie.

De overige uitslagen zijn te vinden op de website.


www.groenlosetennisclub.nl


Merle, Dide en Bas
winnen vrijdagtennis

BELTRUM - Meer dan 30 jeugdleden uit Beltrum, Vragender, Zieuwent, Dinxperlo en Harreveld hebben in april en mei meegedaan aan de jaarlijkse vrijdagcompetitie. Elke vrijdag is er in een andere plaats gespeeld. Tijdens de finaledag op 28 mei hebben alle deelnemers de laatste wedstrijden getennist in een zonnig Beltrum. Bij de jongste deelnemers (de Rode poule) won uiteindelijk Merle uit Vragender. Dide Huinink behaalde in de Oranje poule de 1e plaats nadat ze bijna alle wedstrijden had gewonnen. Bij oudste jeugdleden was het spannend tot de laatste wedstrijd. Bas Oonk was uiteindelijk de verrassende winnaar.