Den Papendiek waar Direct een praktijk opent. Foto: PR
Den Papendiek waar Direct een praktijk opent. Foto: PR Foto: PR

Logopediepraktijk Direct in Papendiek

GROENLO - Met ingang van 1 juni openen oud-Grollenaar Luuk Rijnders en Christa te Winkel MSc hun praktijk voor logopedie in het gezondheidscentrum Den Papendiek in Groenlo.

De logopedist begeleidt mensen met een hulpvraag op het gebied van de communicatie in de brede zin van het woord. De logopedisten werkzaam in de praktijken van Logopedie Direct, zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en volgens de wet BIG geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. De logopediepraktijk in Groenlo is een allround praktijk met vele specialisaties zoals dyslexie, Hanen ouderprogramma, logopedie bij kinderen, stemtherapie en alle medisch gerelateerde therapieën.
"Wat veel mensen niet weten, is dat er vaak een direct verband is tussen problemen met stemgebruik en schoolprestaties. Een goede spraak- en taalontwikkeling is belangrijk voor de totale ontwikkeling van het kind. Uit onderzoek blijkt dat spraak- en taalstoornissen kunnen leiden tot latere taal- en leerstoornissen," aldus Christa te Winkel.
Neem voor vragen vrijblijvend contact op met de praktijk in Den Papendiek.


Buitenschans 70, 7141 EL Groenlo

06 54 32 77 26

www.denpapendiek.nl / www.logopedie-direct.nl