Foto: PR Grolse Boys
Foto: PR Grolse Boys Foto: PR

Jeugdteams van Grolse Boys
kampioen

GROENLO - De voetbaljeugd van Grolse Boys heeft dit seizoen uitstekend gepresteerd. Zowel het D- als het E-team werd kampioen.

Zo moest afgelopen woensdag het E-team van Grolse Boys in Vorden de laatste competitiewedstrijd winnend afsluiten om kampioen te kunnen worden. Wanneer dat niet zou lukken, dan zou de E-5 van Grol kampioen worden. Dit laatste team was dan ook naar Vorden getogen om het E-team van vv Vorden verbaal te steunen in deze wedstrijd. In de eerste helft was Grolse Boys beduidend sterker en kwam met 5-1 voor te staan. De tweede helft was veel spannender. Vorden bracht een nieuwe speler in, die het thuisteam duidelijk versterkte. Ondanks een duidelijk veldoverwicht wist Vorden dat echter niet in veel doelpunten tot uitdrukking te brengen. De eindstand werd uiteindelijk 6-3 voor Grolse Boys. Op het veld werden de kampioensschaal en de medailles aan de spelers uitgereikt. Ook de trainers Ruud Groot Zevert en Luc Berentsen werden betrokken in de huldiging. Onder de talrijk meegekomen supporters, was het complete D-team.
Ook het D-elftal heeft het dit jaar geweldig gedaan. In de najaarscompetitie werd het pas in de laatste competitiewedstrijd door MEC/Bredevoort afgehouden van het kampioenschap, in de voorjaarscompetitie stond Grolse Boys uiteindelijk bovenaan en door de laatste competitiewedstrijd met 9-4 te winnen in en van Winterswijk, werden ze kampioen.
Dit D-1 elftal wist zijn uitstekende prestaties van de competitie voort te zetten bij het eigen jeugdtoernooi. Dit toernooi werd namelijk ongeslagen gewonnen zonder zelfs maar een tegengoal.
Volgend seizoen gaan beide teams een leeftijdsklasse hoger. Dus de E gaan verder als D-elftal, terwijl de D overstapt naar de C- klasse. Als er nog jongens of meisjes zijn die zich bij deze kampioenen willen aansluiten, dan kunnen ze zich melden bij Gino Kleverwal (06-10526142 of secretarisgrolseboys@hotmail.com).
De velden zijn nu dicht in verband met groot onderhoud.


www.grolseboys.nl