Afbeelding
Foto: Wissink D- en E-toernooi

Afsluiting seizoen sv Grol

GROENLO - Het einde van het seizoen nadert en zoals elk jaar vindt er ook dit jaar bij voetbalvereniging sv Grol een gezamenlijke seizoenafsluiting plaats voor alle jeugdteams tot en met de B-jeugd. Later op de dag is het de beurt aan de A-junioren en de seniorenteams bij het altijd gezellige huistoernooi. Sluitstuk van de avond is uiteraard een gezellig samenzijn waarvoor ook alle vrijwilligers worden uitgenodigd. Deze afsluiting van het seizoen zal op zaterdag 4 juni worden gehouden op Sportpark Den Elshof.

Jeugd
Het programma voor de pupillen en junioren tot en met de B-jeugd ziet er als volgt uit: de F-pups gaan naar speeltuin Geetelinkshook in Beltrum, de F-teams spelen de finalewedstrijden van de AH-competitie, de E-jeugd heeft een eigen toernooi, de D-jeugd gaat zwemmen. De C-tjes gaan karten en spelen speedsoccer in Winterswijk en de B-jeugd mag zich uitleven in het Klimbos Ruurlo.
Om 12.00 uur worden alle jeugdteams die deelnemen terugverwacht op sportpark Den Elshof voor een traktatie met aansluitend de finale van de penaltybokaal en de bekendmaking van team van het jaar.

Senioren/A-klasse
Aan het eind van de middag (16.30 uur) zal worden gestart met het traditionele Huistoernooi voor alle senioren en de A-jeugd. De winnaar van dit toernooi mag zich weer een jaar lang de trotse bezitter noemen van de prachtige Gerrit Westerhof-bokaal.

Avondprogramma
Aansluitend aan dit toernooi zal vanaf 20.00 uur, in een avondvullend programma, bekend gemaakt worden wie met de titels Super-Supporter(ster), Team van het Jaar en Voetballer van het Jaar aan de haal gaan. Tevens zal door de VSVG weer het team van het jaar bekend worden gemaakt. Het hoofdbestuur van de s.v. Grol zal wederom de Verenigingsman/vrouw van het jaar bekendmaken.
Na afloop van het officiƫle programma is er aansluitend vanzelfsprekend een gezellig samenzijn, met live-muziek van Fantastisch LIVE.