Grolse Wanten. Foto: PR
Grolse Wanten. Foto: PR Foto: PR

Zomeractie Grolse Wanten

Met Grolse wanten in Kopenhagen, New York of Amersfoort

GROENLO - De Sociƫteit Grolse Wanten gaat een zomeractie op touw zetten om nog meer bekendheid te geven aan het traditionele Groenlose cultuurproduct.

Iedereen die die de komende maanden op vakantie gaat, kan meedingen naar drie prijzen. De actie begint op 1 juni en eindigt op 1 september van dit jaar.

Wat is volgens de Sociƫteit de bedoeling? Neem uw Grolse wanten, muts of sjaal mee naar uw vakantiebestemming. Maak een foto waarop u Grolse wanten, een Grolse muts of een Grolse sjaal draagt. Deze foto maakt u bij een algemeen bekend gebouw of item van het land waar u bent. Bijvoorbeeld bij de Eiffeltoren in Parijs, stadion Nou Camp in Barcelona, de Brandenburger Tor in Berlijn, de Tower Bridge in Londen, bij de Kopenhaagse zeemeermin of op Times Square in New York. Maar ook foto's uit Nederland, voor de Amersfoortse kei bijvoorbeeld, zijn welkom. U kunt uw foto's mailen naar: grolsewanten@gmail.com. Vermeld uw naam en de locatie van de genomen foto.

Jury
Alle foto's van de vakantiegangers met Grolse wanten/muts/sjaal worden door een deskundige jury beoordeeld en worden geplaatst op de sites www.facebook.com/grolsewanten en www.grolsewanten.nl. Na 1 september worden de prijswinnaars bekendgemaakt.


www.grolsewanten.nl