Gerrit Snellenberg voor de vestiging van Multimate in Groenlo. Foto: Kyra Broshuis
Gerrit Snellenberg voor de vestiging van Multimate in Groenlo. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Gezamenlijke Vaderdagactie Multimate en Etos

GROENLO - Bouwmarkt Multimate in Groenlo heeft een bijzondere actie georganiseerd voor Vaderdag. Alle vaders die op zaterdag 18 of zondag 19 juni iets kopen bij Multimate, krijgen een aftershave van Adidas cadeau.

Door Kyra Broshuis

"Dit organiseren we in samenwerking met Etos in Groenlo. De moeders die op de genoemde dagen iets kopen bij Etos, krijgen daar een bijzonder cadeautje voor vader," zo vertelt Gerrit Snellenberg. Snellenberg is sinds 2014 eigenaar van de Multimate-vestiging in Groenlo en van de vestiging in Holten.
Vaders kunnen uiteraard zelf ook terecht bij Multimate voor een geschikt cadeau voor zichzelf. Multimate heeft speciale aanbiedingen voor Vaderdag. "We hebben een aantal artikelen bijzonder scherp geprijsd voor deze dag, zoals een accuboormachine, tuinmeubelen, tuingereedschap, een hogedrukreiniger, potgrond en tuinaarde en veel verschillende gereedschappen. Een leuk klein cadeautje is bijvoorbeeld een echte Stanley handzaag voor een lage prijs."
Multimate Groenlo heeft recent de afdeling buitenzonwering helemaal vernieuwd. "Daardoor kunnen we nu nog een breder assortiment aanbieden. Alle soorten en maten zijn nu te zien in de winkel waardoor de klant een nog beter idee krijgt van de mogelijkheden." Ook biedt Multimate nu maatwerkkasten, deuren en horren. "Allemaal op maat gemaakt. We komen gratis inmeten en geven ook gratis advies aan huis." Door de eigen montageafdeling van Multimate Groenlo kunnen de klanten er zeker van zijn dat alles precies klopt. "Wij zijn onze klanten graag van dienst en dit is weer een extra service die we bieden."
Sinds kort is Multimate Groenlo ook op de zondagen geopend van 12:00 uur tot 16:00 uur. "We merkten dat er behoefte aan was. De zondag wordt steeds meer, net als de zaterdag, een klusdag," aldus Gerrit Snellenberg.
U vindt Multimate Groenlo aan de Parallelweg 3, naast het busstation. De bouwmarkt is op maandag tot en met vrijdag open van 08:30 tot 20:00 uur, op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur en op zondag dus van 12:00 tot 16:00 uur.