Florian Jebbink (l) en Irma ten Barge (r) van GELRE Dierenartsen. Foto: Kyra Broshuis
Florian Jebbink (l) en Irma ten Barge (r) van GELRE Dierenartsen. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Gelre Dierenartsen nu Sterkliniek

Praktijk officieel toegetreden tot Sterkliniek Dierenartsen

EIBERGEN/OOST GELRE - Met gepaste trots bevestigen Irma ten Barge (praktijkmanager) en Florian Jebbink (dierenarts) van GELRE Dierenartsen het bord van Sterkliniek aan de gevel van de praktijk in Eibergen. Dat zal ook nog gebeuren bij de praktijken in Groenlo en Lichtenvoorde. Vorige maand is GELRE Dierenartsen officieel benoemd tot Sterkliniek.

Door Kyra Broshuis

"Sterkliniek heeft een ISO 9901:2008 kwaliteitssysteem dat er voor zorgt dat elk lid zich continu blijft verbeteren. We zijn trots dat we alle audits hebben doorstaan, vooral omdat onze klanten kunnen zien dat we aan alle strenge eisen voldoen.", zo leggen Irma ten Barge en Florian Jebbink uit.

Kwaliteit verplicht
Sterkliniek Dierenartsen verplicht de leden tot optimale kwaliteit, dat uit zich in regelmatige nascholing voor zowel de dierenartsen als de paraveterinairs en deelname aan de veiligheidscontroles van de aanwezige apparatuur. De kwaliteit van de service wordt voortdurend verbeterd door samenwerking en het uitwisselen van kennis. "Ook bij dieren komen er steeds nieuwe ziektes voor en zijn er steeds nieuwe inzichten in behandelingen van ziektes. We blijven nascholing volgen om overal van op de hoogte te blijven. De aansluiting bij Sterkliniek verplicht ons ook tot het uitvoeren van een correcte klachtenafhandeling en het centraal stellen van de klanten. Communicatie is daarbij ontzettend belangrijk. Gelukkig worden klanten steeds mondiger en weten ze zelf ook steeds meer. Dat alles draagt bij tot uitstekende zorg voor de dieren."

Het is weer tekentijd
Die goede communicatie is bij GELRE Dierenartsen altijd al vanzelfsprekend. "We vinden het belangrijk om de klanten tijdig op mogelijke problemen te wijzen. In deze tijd, voorjaar en zomer, vragen we bijvoorbeeld extra aandacht voor teken. Het is belangrijk dat mensen hun dieren dagelijks controleren op teken, vooral na een wandeling in het bos, en de parasieten direct verwijderen. Het gebruik van alcohol of andere middelen daarbij is niet goed. Om tekenbeten te voorkomen zijn er ook druppels of tabletten verkrijgbaar. Het is helaas ook weer de tijd van de vlooien. Tijdige bestrijding is van groot belang, zeker als je weet dat één vlo ongeveer 50 eitjes per dag legt ..."

'Gelukkig worden klanten steeds mondiger'

Elk land heeft andere regels
Voor de vakantieperiode raadt GELRE Dierenartsen aan om goed te kijken welke vaccinaties een dier nodig heeft. Niet alleen voor de eventuele opvang in een pension maar zeker ook wanneer een huisdier meegaat naar het buitenland. "Voor elk land gelden andere regels en zijn er voorzorgsmaatregelen die u moet treffen. U kunt altijd bij ons terecht voor advies en ook op onze website kunt u een duidelijk reisadvies vinden".

Meer informatie over GELRE Dierenartsen in Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde is te vinden op de website.


www.gelredierenartsen.nl