Honderd kramen tijdens het HanzeWaterkantfestival in 2015. Foto: PR
Honderd kramen tijdens het HanzeWaterkantfestival in 2015. Foto: PR

Primeur voor
DoesburgseKadeDagen

Inschrijving voor de markt en historische boten geopend

DOESBURG - Dit jaar is de primeur voor de DoesburgseKadeDagen. Het is een vervolg op het HanzeWaterkantfestival in 2015. Dat was een groot succes met ruim 5000 bezoekers. De KadeDagen beloven een uniek festival te worden op en rond de IJsselkade in Doesburg op 24 en 25 september 2016. Twee dagen feest met onder andere een grote markt met 100 kramen, zang, muziek, demonstraties, modeshows, wateractiviteiten en historische schepen aan de kade. Vertier voor jong en oud.

Creatieve en kunstzinnige markt
Op de markt staan veel creatieve en kunstzinnige kramen met daarnaast een gedeelte waar bezoekers (h)eerlijke streekproducten kunnen ontdekken, proeven en kopen. Streekproducten die grote bekendheid genieten binnen en buiten Doesburg. Verspreid over de markt zijn meerdere terrassen waar heerlijk kan worden genoten van een hapje en een drankje. Dit jaar is ook de frietfiets aanwezig: de beste frietbakker van Nederland!

Programma voor jong en oud
Er zijn uiteenlopende activiteiten zoals: modeshows, Kids Living Statues, sportpresentaties, podia met dans en theater en muziek van (jeugd)bands, dj's en andere artiesten (ook op de zaterdagavond). Ook zijn er meerdere wateractiviteiten, waaronder een kinderwaterbaan, waterballen en rondvaarten. Kortom een fantastisch feest voor iedereen; met vermaak voor jong en oud.

Zie de rubriekadvertentie achterin deze krant