St. Willibrord. Foto: PR
St. Willibrord. Foto: PR Foto: PR

Zomerconcert St. Willibrord

LIEVELDE - Op zondag 3 juli geeft harmonie St. Willibrord haar zomerconcert. Dit jaar vindt het muzikale gebeuren plaats bij Erve Kots plaats.

Het concert zal beginnen met een optreden van het B-orkest. Daarna zullen het B- en A-orkest gezamenlijk een viertal nummers spelen, waaronder 'You'll Be In My Heart' van Phil Collins uit de film 'Tarzan'. Met dit nummer won Phil Collins een Oscar en een Golden globe voor beste originele muzieknummer. Ook speelt St. Willibrord 'MaMaSĂ©' van K3, de koninginnen van de kleuter bubblegum pop.

Na een korte pauze, zal het A-orkest het concert voortzetten met 'Just a Closer Walk With Thee'. Dit gospelnummer is door vele artiesten gecovered en het nummer wordt veel gespeeld bij zogenaamde jazz-begrafenissen in New Orleans. Na een langzame opening met solo's voor verschillende instrumenten, zal het nummer in Dixieland-stijl afgesloten worden. Vervolgens wordt 'Toto's greatest hits' gespeeld. Dit arrangement bevat de hits 'Rosanna', 'I Won't Hold You Back', 'Good For You' en 'Africa'. Deze laatste hit is een vaste top honderd-notering in de Top van Radio 2. Via het bigband-achtige drieluik 'Love, Pop, Soul' van Yousuke Fukada en 'Haven't Met You Yet' van Michael Bublé zal het concert afgesloten worden met de zomerhit 'Lets Get Loud' van Jennifer Lopez.

Dus wie wil luisteren naar zomerse muziek onder het genot van een (koel) drankje, komt zondag 3 juli naar Erve Kots. De toegang is vrij en de aanvangstijd staat in de Keitjes/Gidsjes.


www.st-willibrord.nl