Xandra Storm. Foto: PR
Xandra Storm. Foto: PR Foto: PR

Xandra Storm met haar
Orgue de Barbarie in De Kruidenhof

EIBERGEN – Op zondag 26 juni zingt en speelt Xandra Storm Franse chansons met haar handdraaiorgeltje Orgue de Barbarie. De nostalgische klanken van dit kleine instrument voeren het publiek terug naar bekende chansons zoals 'Tous les garçons et les filles', 'Vous permettez, Monsieur?' en 'La vie en rose'.

In het dagelijks leven is Xandra Storm docent Frans en vooral francofiel in hart en nieren. Zij presenteert regelmatig Franse chansons tijdens evenementen en in cafés. En nu dus ook in De Kruidenhof. Mensen mogen met haar meezingen of neuriën of gewoon genieten. Voor tekstboeken wordt gezorgd. "Neem ook een kijkje in de koffer vol chansons van het Orgue de Barbarie en kies uw favoriete lied uit. Xandra Storm zal het met plezier voor u draaien."

De tuin is geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Het concert begint omstreeks 14.00 uur, bestaat uit meerdere sets en zal tot ongeveer 16.00 duren.
Op deze middag kunt is ook de tuin in zijn volle zomerse glorie bezichtigen. De toegangsprijs is € 2. Donateurs hebben gratis toegang.


www.kruidenhof-te-mallum.nl