Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Nieuwste ontwikkelingen op
fotogebied op Zomermarkt

LICHTENVOORDE - RingFoto Primeur, de fotografiespecialist op de Markt in Lichtenvoorde, toont op zaterdag 2 en zondag 3 juli tijdens de Zomermarkt de nieuwste ontwikkelingen op fotogebied, zoals de systeemcamera, oftewel de compacte spiegelreflexcamera. De ontwikkelingen zijn zo hard gegaan dat de kwaliteit van deze camera's de traditionele spiegelreflexen misschien wel heeft overstegen en dat voor een heel aantrekkelijke prijs.

RingFoto toont van onder andere van Fuji en Olympus de body's en lenzen en kan er alles over uitleggen. Bovendien vindt op 2 juli ook nog een workshop portretfotografie plaats, gegeven door Fuji-ambassadeur Alex Vreeman.

De collectie van de fotospeciaalzaak is flink uitgebreid. Naast organisatie van workshops en cursussen op het gebied van (digitale) fotografie, biedt RingFoto binnenkort de mogelijkheid om - naast gewone foto's - ook direct een foto op glas of metaal te laten afdrukken. Ook vanaf een smartphone kan men dan in een handomdraai foto's laten afdrukken.

Vrij nieuw is de telecomafdeling in de winkel, waar iedereen ook nog steeds terecht kan voor pasfoto's of visafoto's, en uiteraard voor portretfoto's, ook op locatie.
Kleding en andere zaken laten reinigen kan ook nog steeds via RingFoto Primeur aan de Markt.