Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Bibliotheek opent maandag deuren in Marianum

GROENLO – Vanaf maandag 4 juli, 14.00 uur, kan er weer gebruik gemaakt worden van de Bibliotheek Groenlo. Wel op een nieuwe locatie: de Bibliotheek is vanaf die dag gevestigd aan de Deken Hooijmansingel 1a.

Er wordt nog hard gewerkt om alles voor maandag klaar te hebben. Inmiddels zijn alle boeken al naar de Deken Hooijmansingel verhuisd. De interieurbouwer is zijn werk, plaatsing van de kasten, aan het afronden. Deze week worden alle boeken van zowel de Bibliotheek Groenlo als van de schoolbibliotheek in de nieuwe ruimte geplaatst.
Wat al wel in functie is in het nieuwe gebouw, is de inleverbus. Mensen kunnen al boeken, tijdschriften en dvd's in de bus naast de ingang van de nieuwe bibliotheek inleveren.

Nieuwe openingstijden
De openingstijden van de nieuwe bibliotheek blijven nog even zoals ze waren, maar vanaf 1 september 2016 zullen deze tijden wijzigen. Door de samenwerking met het Marianum is een uitbreiding van openingsuren mogelijk. De bibliotheek zal vanaf die eerste dag in september elke ochtend om 10.00 uur openen. De openingstijden worden als volgt: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.