Afbeelding
Foto: Mark Ebbers

Achterhoek Nieuws bezorgt krant voordat die gedrukt is

De krant al ontvangen voordat deze gedrukt is? Dat kan door je gratis te abonneren op onze digitale nieuwsbrieven. Daarin vind je de link naar onze digitale kranten en zie je welke artikelen de afgelopen week het meest gelezen zijn.
Via de website van jouw krant kun je eenvoudig een gratis abonnement op de digitale uitgaven nemen door op de knop 'Abonneer je' onder de afbeelding van de krant te klikken. Je kunt na het invullen van jouw gegevens zelf bepalen welke van de veertien titels die Achterhoek Nieuws uitgeeft, jij wekelijks als eerste in jouw mailbox wilt ontvangen.
Extra's
De digitale krant bevat dezelfde inhoud als de papieren krant plus de nodige extra foto's en video's. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete artikelen of interessante advertenties te delen via e-mail, Facebook, LinkedIn en Twitter.
Achterhoek Login
Door je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief heb je de beschikking over de zogeheten Achterhoek Login. Achterhoek Nieuws zal het aantal diensten en voordelen voor lezers die een Achterhoek Login hebben, de komende tijd uitbreiden. Behalve het ontvangen van de nieuwsbrief is het met de Achterhoek Login nu ook al mogelijk om eenvoudig persberichten in te sturen en om deel te nemen aan onze winacties.