Mirjam en Simone van de VVV bij de Geluksgids in AH Groenlo. Foto: PR
Mirjam en Simone van de VVV bij de Geluksgids in AH Groenlo. Foto: PR Foto: Kyra Broshuis

Geluksgids ook in supermarkt

GROENLO - De geluksgids van Oost Gelre is vanaf nu ook - gratis - verkrijgbaar bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo.


Seniorenvereniging ook voor heren

GROENLO - Het merendeel van de leden van de Seniorenvereniging Groenlo bestaat uit dames, maar er zijn ook wel degelijk heren lid. Zo gingen er op het meest recente reisje zeven heren mee. In het bestuur zijn de heren zelfs in de meerderheid: drie tegenover twee dames. De vereniging telt momenteel 188 leden, een aantal dat in de lift zit.

De Seniorenvereniging Groenlo is een vereniging voor 50-plussers. De vereniging is aangesloten bij de KBO-PCOB (Katholieke en Protestants Christelijke Ouderen Bond) die hun belangen behartigt. Men kan gebruik maken van de vele voordelen die de KBO-PCOB te bieden heeft, onder andere tien keer per jaar het ouderenmagazine Nestor, hulp bij het invullen van belastingformulieren, de servicetelefoon voor hulpvragen, korting op rijbewijskeuringen. Maandelijks wordt er op een dinsdagmiddag bij City Lido een wisselend ontspannen- muzikaal of informatief programma aangeboden, die middagen worden meestal door ruim 80 leden bezocht. Ook worden er af en toe leuke betaalbare uitjes georganiseerd. Zo ging de reis afgelopen maand naar het Openluchtmuseum in Arnhem en staat de 50 PlusBeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht in september nog op het programma.


ZSOM tv-programma week 28

GROENLO - Iedere week wordt het programma van ZSOM op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg te Groenlo.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2016 het laatste nieuws en de actualiteiten van de afgelopen twee weken in het Regiojournaal.

Low Moar Doon Festival
Op 2 mei 2015 vond er een bijzonder festival plaats in het muziekgebouw van de blaaskapel de Knollentrekkers. Tijdens dit festival waren er optredens van de Saloonboyz, het strijkersorkest van de KWOV, het Egerländerorkest de Schoapenscheerders en de blaaskapel de Knollentrekkers. Dit keer het tweede deel van dit concert.

Op bezoek bij ...
Dit keer is de ZSOM op bezoek bij de familie Hesselink in Henxel bij Winterswijk. Ze hebben al jaren een grote wijngaard. Er werd tekst en uitleg gegeven aan belangstellenden die meer wilden weten over welke werkzaamheden er moeten gebeuren voordat de wijnfles op tafel staat. De rondleiding werd verzorgd door Anita Kolkman.