Vincent Bomers krijgt de hoofdprijs overhandigd door een Zonnebloemvrijwilliger. Foto: PR
Vincent Bomers krijgt de hoofdprijs overhandigd door een Zonnebloemvrijwilliger. Foto: PR Foto:

Succesvolle braderiedagen voor Zonnebloem

GROENLO - De kraam van de Zonnebloem op de Groenlose Braderie, met de vele mooie kleine en grote prijzen voor de loterij, werd goed bezocht. Het was altijd prijs. De koop van een setje envelopjes leverde een van de uitgestalde kleine of grote prijzen op. Daarnaast kon je dan meedoen voor de hoofdprijs door een envelopje, van naam en telefoonnummer voorzien, in de daarvoor bestemde doos te deponeren.

Aan het eind van de middagen werd uit alle ingeleverde envelopjes de hoofdprijs, een overnachting in hotel Havezate gesponsord door Marveld Recreatie, getrokken. De gelukkige hoofdprijswinnaar van de eerste braderiedag was Vincent Bomers. Van de tweede braderiedag was mevrouw Nales de gelukkige hoofdprijswinnaar. Helaas was ze niet aanwezig. Een dezer dagen wordt haar de prijs overhandigd.
De verkoop van de vele envelopjes leverde volgens de Zonnebloem een prachtig bedrag op voor de kas. De Zonnebloemvrijwilligsters gaan hiervoor weer een mooie bestemming zoeken voor de gasten van de Zonnebloem. De Zonnebloem dankt alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt om zo'n succes van de braderiedagen te maken.


www.zonnebloem.nl/groenlo