Foto: PR
Foto: PR Foto:

Nazomerse tuin met
blaaskapel

BREEDENBROEK - Voor wie van bloemen en planten houdt, heeft ook deze maand zijn eigen beleving. Het is heerlijk rond te dwalen door de veelzijdige tuin 't Meihuus van Yvonne en Wim Duitshof-Knufing. Op het 1,5 ha groot grondstuk worden mensen geïnspireerd, eenieder vindt wel iets dat hem of haar aanspreekt.

Verschillende soorten vaste planten borders in prachtige kleurcombinaties, met name de prairie- en siergrassenborders staan in volle bloei. Heesters en diverse soorten bijzondere bomen, gecombineerd met de juiste hoeveelheid kunst, maken het tot een belevenis. De bloemenweide rond de natuurlijke poel is over zijn hoogtepunt heen, maar het is een oase van rust.
Kortom, de diversiteit is groot. Dit jaar is de tuin nog te bezoeken op zondag 21 augustus van 10.30 tot 17.00 uur. Koffie of thee is verkrijgbaar. De entreeprijs bedraagt € 3,00 per persoon, waarvan een deel gaat naar harmonie St. Antonius uit Breedenbroek. Blaaskapel De Optimisten maakt deel uit van de harmonie, zij gaan rond 13.00 uur bij goed weer een aantal uren verrassen met hun Tsjechische blaasmuziek.
Vanaf 10 personen kunnen mensen op afspraak de tuin ook op andere tijden bezoeken.


Landschapstuin 't Meihuus, Terborgseweg 19, Breedenbroek

www.meihuus.nl